Lovely Bodies

Lovely Bodies | Esmée van website4mama.nl

Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag is het de beurt aan Esmée. Esmée is heel blij met haar lijf en heeft nog nooit hoeven diëten!

 

Naam: Esmée

Leeftijd: 46

Lengte: 173

Gewicht: 66

Kledingmaat: M

 

Wat betekent jouw lichaam voor jou?

Een omhulsel van de ziel. Begrijp me niet verkeerd.. Ik ben blij met mijn lijf. Ik heb nog nooit een dieet hoeven volgen en het doet over het algemeen wat ik wil, maar ik ben er weinig mee bezig. Wel wil ik kijken in hoeverre ik het nog in shape kan krijgen voor de zomervakantie. Ik word dan 47 en het blijft allemaal gewoon iets minder strak dan 10 jaar geleden.

 

Waar ben je blij mee?

Mijn borsten. Die zijn, al zeg ik het zelf, prachtig. Ik doorsta nog altijd de potloodtest en ondanks 8 maanden borstvoeding zijn ze vol en mooi gebleven. Daar ben ik echt wel blij mee. Verder ben ik ook wel blij met mijn armen. Vaak zie ik vrouwen al halverwege de 30 met zwabberende triceps of eigenlijk het gebrek aan triceps. Ook als ze geen overgewicht hebben. Bij mij dus geen zwabberende bovenarmen.

 

Lovely Bodies | Esmée van website4mama.nl

 

Waar ben je minder blij mee?

Ik heb altijd een buikje gehad. Ook toen ik 58 kilo woog. Dat vetrandje krijg ik nooit weg al zou ik het willen. En ik heb een wat ruwe huid op mijn bovenbenen en bovenarmen. Last van verstopte haarvaatjes noemen ze dat. Ene week meer dan de andere. Veel scrubben helpt wel. Maar als ik IETS zou mogen veranderen, dan zou ik graag wakker worden met een poezel zacht huidje.

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Sinds een paar maanden doe ik 1x in de week aan Jazz Ballet. Ik heb in mijn jeugd jaren aan ballet en jazz ballet gedaan. Later aan streetdance. Dat vind ik heerlijk om te doen. Ik heb een inschrijfformulier van de fitnessclub thuis liggen (ergens), maar daar kan ik me (nog) niet toe zetten. Maar als ik deze zomer super strak in die bikini wil, dan zal ik wel moeten. Wel met tegenzin…dat wel. 😉

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Ik zou niets veranderen. Ik krijg wel wat meer rimpels en lijnen in mijn gezicht. Als er een wondermiddel zou zijn dat ik zou kunnen smeren in plaats van spuiten, dan zou ik dat wel willen proberen. Ik heb een hekel aan naalden, dus die weg ga ik zeker niet bewandelen.

 

Lovely Bodies | Esmée van website4mama.nl

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Hmmmm… nee eigenlijk niet. Ik kan zeggen dat je blij met jezelf moet zijn en jezelf moet accepteren zoals je bent. Maar dat zijn van die open deuren en nogal makkelijk te roepen door iemand die nog nooit een gebakje of ijsje heeft hoeven laten staan. Voor heel veel mensen is gewicht een struggle. Wie ben ik om daar advies aan te geven. Ik doe ook maar wat…

 

Je kan Esmée volgen op website4mama!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

3 Comments

 • Esmée

  Leuk om mezelf zo terug te zien Charlotte. Inmiddels heb ik dat superstrakke lijf in bikini weer laten varen. Als het zonnetje weer gaat schijnen gewoon weer lekker op de fiets en dan maar iets minder strak in die bikini 😉 Fijne dag!

  16 januari 2017 at 09:06 Reply
 • jeapiebel

  Jazz ballet dat lijkt mij super als je het kunt. Fijn, een vrouw dat volgt geen dieet om er goed uit te zien. 😉

  16 januari 2017 at 12:47 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: