Lovely Bodies

Lovely Bodies | Chantal van Yourfashionavenue.nl

Weer een nieuwe Lovely Bodies! Iedere week een vrouw aan het woord over haar Lovely Body. Vandaag is het de beurt aan Chantal. Chantal is gek op taart, chocolade, chips en lekkere borrelhapjes. Bijna iedere avond neemt ze wel iets lekkers!

 

Lovely Bodies | Chantal van Yourfashionavenue.nl

 

Naam: Chantal Janssen

Leeftijd: 34 jaar

Lengte: 1,70 m

Gewicht: 55 kilo

Kledingmaat: S

 

Wat betekent jouw lichaam voor jou?

Alles! Want zonder mijn lichaam ben ik nergens. Ik wil lekker kunnen leven en genieten en daarvoor heb ik een gezond lichaam nodig. Ik zorg dan ook heel goed voor mijn lichaam. Dit doe ik door gezond en lekker te eten, balans tussen creëren tussen ontspanning en wekelijks sporten. Tevens is voldoende slaap essentieel. Mijn lichaam heeft 7 tot 8 uur per dag nodig en gelukkig kom ik daar wel vaak aan.

 

Waar ben je blij mee?

Met mijn figuur en ogen.

 

Waar ben je minder blij mee?

Ik ben gelukkig en tevreden met mezelf! Ik zit lekker in mijn vel en geniet van het leven. De mensen mogen me nemen zoals ik ben.

 

Lovely Bodies | Chantal van Yourfashionavenue.nl

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Ik eet overdag heel gezond. Voldoende fruit, water enz. Natuurlijk heb ik ook echt wel mijn snack momenten. Ik ben gek op taart, chocolade, chips en lekkere borrelhapjes. Doordat ik verder gezond eet kan ik hier ook goed in zondigen. Bijna iedere avond neem ik wel iets lekkers! Dat is voor mij ook een stukje ontspanning en genieten. Daarnaast sport elke week twee keer. Heerlijk om zo mijn hoofd leeg te maken na een drukke werkdag. Daarnaast maak ik regelmatig (bos) wandelingen met mijn zoontjes of stap ik lekker op de fiets. Tevens hebben wij veel trappen, dit zorgt ook voor een dagelijkse work out. Het bewegen zou nog meer kunnen, maar met mijn drukke leven ben ik al aardig op weg. Ik heb ook tijden gehad dat ik helemaal niet ging sporten!

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Ik ben tevreden met wie ik ben en hoef niets aan mezelf te veranderen. Ik kan echt mezelf zijn en doe dingen die ik leuk vind. Dit maakt me een gelukkig mens!

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Live to the max!! Natuurlijk moeten je lichaam en geest hierbij in balans zijn. Volg je eigen weg en luister naar je lichaam.

 

Je kan Chantal volgen op haar blog yourfashionavenue.nl

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: