Lovely Bodies

Lovely Bodies | Bregje van bregblogt.nl

Elke week lees je in deze rubriek over een Lovely Body! Vandaag de beurt aan Bregje. Bregje heeft een haat-liefde verhouding met haar lijf.

Naam: Bregje

Leeftijd: 35 (eind december 36!!)

Lengte: 1.68

Gewicht: uuhhm…58 kilo?

Kledingmaat: 36

 

 

Wat betekent jouw lichaam voor jou?

Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn lijf. Ik ben heel blij met mijn slanke figuur, kan alles eten wat ik wil en heb een kledingmaat die veel verkrijgbaar is. Ik ontdekte laatst dat de weegschaal het niet meer doet, zo lang heb ik hem al niet meer gebruikt.

Maarrr…ik heb veel fysieke klachten overgehouden aan mijn bevalling, waardoor ik sinds 2,5 jaar wat vaker beperkt ben in mijn doen en laten en op die momenten vervloek ik mijn lijf vooral.

 

Waar ben je blij mee?

Mijn blauwe ogen, mijn figuur en mijn blonde lokken die hun eigen kleur (nog) hebben.

 

Waar ben je minder blij mee?

Na mijn bevalling heeft mijn onderlijf een flinke opdonder gekregen, waardoor ik gezegend was met een flinke familie aambeien. Na twee jaar aanmodderen en verschillende ziekenhuisbezoeken, ben ik hier afgelopen voorjaar aan geopereerd. Dat was wel effe heftig! Sindsdien gaat het gelukkig wel stukken beter, toch ben ik nog steeds niet 100% pijnvrij. Dat frustreert me weleens. Ik ben druk bezig met bekkenbodemfysiotherapie, om te zorgen dat mijn onderlijf steeds sterker wordt en daarmee de pijnklachten hopelijk verdwijnen. Wat je al niet over moet hebben voor het krijgen van een kind hè?

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Ik heb een abonnement op de sportschool. Dat was het. Nee hoor, grapje! Ik ben voornemens om elke donderdag een uurtje naar Pilates te gaan. Dat lukt me meestal ook, alleen nu het buiten zo koud is heb ik wat minder motivatie om de deur uit te gaan. Als ik dan een paar weken heb gespijbeld, begint het toch weer te kriebelen en pak ik braaf mijn sporttasje. Ik vind het heerlijk, want Pilates is niet zo ingewikkeld, maar je traint er ontzettend veel spieren mee.

 

Lovely Bodies | Bregje van bregblogt.nl

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Als mijn pijnklachten weg zouden kunnen ben ik heel erg gelukkig! Verder ben ik absoluut tevreden. Ik heb mijn spillepootjes geaccepteerd, ook al vloek ik weleens van frustratie als ik nergens een paar mooie passende laarzen vind. Maar dat is een luxeprobleem denk ik dan maar, sneakers zitten ook prima! 😉

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Iets waar ik zelf nog niet altijd in slaag, maar waarvan ik wel overtuigd ben dat het werkt: dress to impress. Zelfs als je gewoon even naar de supermarkt gaat. Ik merk dat ik me zoveel fijner voel als ik een outfit draag waarin ik me écht lekker voel. Die goed zit, niet te groot of te klein. Ik doe ook steeds minder impulsaankopen, maar kies voor items die mijn ogen laten twinkelen. En als die ogen twinkelen, zie je er geweldig uit. Of je nou lang, klein, dik, dun, paars of oranje bent. Allemaal stralen dus! 😉

 

Je kan Bregje volgen op Bregblogt.nl!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

 • Bregje

  Wat een leuk artikel is het geworden, dankjewel! Xxx
  Bregje onlangs geplaatst…Oh Happy Day #29: Kerst 2016My Profile

  27 december 2016 at 10:10 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: