Lovely Bodies

Lovely Bodies | Bianca van mammabieb.nl

Een nieuwe rubriek op Lovely Charlotte! Elke woensdag lees je in deze rubriek over een Lovely Body. Vandaag is het de beurt aan Bianca. Bianca is moeder en heel tevreden met haar lichaam. Sinds haar zwangerschap is ze alleen maar trotser geworden op haar lijf!

 

Naam: Bianca

Leeftijd: 25 jaar

Lengte: 168

Gewicht: 82 KG

Kledingmaat: Doorgaans L maar soms ook M of XL.

 

Lovely Bodies | Bianca van mammabieb.nl

 

Wat betekent jouw lichaam voor jou?

Sinds mijn zwangerschap koester ik mijn lichaam, waar ik vroeger wat makkelijk omging met mijn lichaam en het soms voor lief nam, probeer ik er nu goed voor te zorgen. Ik probeer gezond te eten en genoeg beweging te krijgen. Ik merk dat ik sinds mijn zwangerschap heel trots ben op mijn lichaam. Waar ik vroeger best vaak onzeker was over mijn figuur, kan ik daar nu enkel trots op zijn. Mijn lichaam heeft mijn zonder enige problemen door mijn zwangerschap en bevalling geloodst.

 Lovely Bodies | Bianca van mammabieb.nl

 

Waar ben je blij mee?

Zoals ik hierboven al schreef, ben ik heel blij met hoe mijn lichaam het deed tijdens zwangerschap en bevalling. Sindsdien ben ik enorm blij met mijn figuur. Ik zit goed in mijn vel, voel me fit. Ik kan nu dingen doen die ik nooit gedaan heb. Ik sport regelmatig en ga allerlei uitdagingen aan in de vorm van obstakel runs. Ik had 2 jaar geleden nooit durven dromen dat ik dit zou kunnen met mijn lichaam. Hier ben ik blij mee.

 

Waar ben je minder blij mee?

Met mijn striae op mijn buik. Tijdens mijn zwangerschap heeft mijn buik veel te verduren gehad. Mijn buik was enorm en mijn huid kon dat helaas niet aan. In de 7e maand van mijn zwangerschap begon de striae flink te komen en aan het einde zat mijn gehele onderbuik onder. Lange, brede rode strepen liepen over mijn buik, met daartussen allemaal kleintjes. Na mijn zwangerschap ben ik al mijn zwangerschapskilo’s kwijt geraakt. Ik ben fitter dan ooit en merk enorm veel positieve veranderingen in mijn lichaam. Helaas blijft mijn buik wel mijn “zwakke” plek. Door de huid die nu ontstaan is, blijf ik een buikje houden. Als ik en broek aan doe die net onder mijn buik zit zie je de huid flap. Dat vind ik soms wel eens heel jammer, ondanks dat ik er iets heel moois voor terug heb gekregen.

 

Wat doe jij om in shape te blijven (in welke shape dan ook!)?

Om in shape te blijven/fitter te worden sport ik 2 maal per week. Een uur lang fitness in de buitenlucht. Samen met 14 andere en een trainer. Ik heb hier enorm veel plezier in en houd dit al meer dan een jaar goed vol.
Verder probeer ik op mijn voeding te letten, al vind ik dit soms wel eens lastig. Vooral in wat drukke periodes.

 

Als je iets aan jezelf zou mogen veranderen, wat zou dit dan zijn? Of ben je tevreden met wie je bent?

Ik ben tevreden met wie ik ben. Echter zou ik misschien wel mijn hangende oogleden willen laten liften. Dit is iets wat ik van mijn moeder heb meegekregen. En nu is het nog niet heel erg al merk het soms wel al. Ik kan mijzelf dan ook voorstellen dat dit vervelend word en ik hier aan laat doen.

Waar ik misschien ooit een behandeling voor wil ondergaan is de striae. Geen operatie, maar eerder een cosmetische behandeling. Hier zijn tegenwoordig behandelingen voor.

Lovely Bodies | Bianca van mammabieb.nl

 

Wil je nog iets meer vertellen? Misschien heb je een fijne tip, motto?

Be the best version of yourself.. Maar Wees vooral blij met het lichaam wat je hebt. Probeer het in de beste conditie te houden/krijgen. Maar gaat dit op een moment even niet zo lekker, met sporten of eten, accepteer het en probeer het weer op te pakken op de manier die voor jou werkt. Koester je lichaam.. Want het doet prachtige dingen voor je.

 

Je kan Bianca volgen op haar blog mammabieb.nl

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: