Lovely Blogs

Lovely Blogs | The Jildou Diaries

Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.
Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek gegaan naar andere bloggers! De reacties waren ontzettend leuk!
Als je nog mee wil doen dan kan dat, kijk dan even hier 🙂

Vandaag in Lovely Blogs The Jildou Diaries van Jildou.

Vertel eens wat meer over jezelf.
Ik ben Jildou en ik ben 21 jaar. Ik kom uit het noorden van Nederland, maar heb mijn woonplaats de afgelopen vier maanden ingeruild voor Helsinki. Op 27 mei vlieg ik weer terug naar huis en is mijn grote Erasmus avontuur weer voorbij. Ik heb een grote voorliefde voor gekke oorbellen, heb een haat-liefdes verhouding met mijn hardloopschoenen, sjouw mijn Nikon S9700 camera overal mee naar toe en durf mezelf eindelijk sportief te noemen. Ik hou heel erg van koken en een fijne bijkomstigheid is ook al dat lekkers opeten. Verder ben ik een hele grote kletser, maar wil je me stil krijgen? Geef me dan gewoon een goed boek en ik ben de hele dag zoet.

Hoe ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met bloggen omdat ik startte met het Day Zero Project. Dat betekent dat je voor jezelf een lijst maakt met 101 dingen die je binnen 1001 dagen afrondt. Uiteindelijk streepte ik 60 dingen af en ging ik verder met gewoon persoonlijk bloggen. Toen in december vorig jaar kwam ik met het idee om verder te gaan met mijn eigen domein. The Jildou Diaries was geboren en mijn hoofdonderwerp was het Erasmus avontuur. Nu ga ik straks gewoon verder met persoonlijk bloggen en er komt vanzelf een ander avontuur op mijn pad.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
In het dagelijks leven ben ik student. De afgelopen maanden in Helsinki en straks gewoon weer in Nederland. Ik studeer aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en vanaf september begin in aan mijn stage. De daadwerkelijke stageplek heb ik nog niet gevonden, mijn tijd in Helsinki heeft een beetje roet in het eten gegooid, maar ik hoop binnenkort een stage te vinden ergens in de buurt van Amsterdam. Het is wel een beetje gek dat ik straks alweer klaar ben met studeren, maar ik heb er ook wel zin in! Verder werk ik in het weekend in een restaurant bij mij in het dorp.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Hoe cliché, maar ik haal mijn inspiratie uit alles. Soms is die er heel veel en soms nergens te vinden. Vooral tijdelijk wonen in een ander land brengt heel veel inspiratie met zich mee, maar ook die ene busrit naar school of een dagje bij het zwembad thuis brengt mooie verhaaltjes. Ik probeer het allemaal zo dicht mogelijk bij mezelf te houden.

Welke blogs lees jij graag?
Vroeger zat ik echt in een beautyblog fase, maar daar ben ik helemaal klaar mee. De enige grote beauty blogger die ik nog volg is Cynthia, maar alleen omdat ik haar persoonlijke blogs graag lees. Verder geef ik de voorkeur aan kleinere persoonlijke blogs. Deze dames staan gewoon dichterbij zichzelf, schrijven over goede maar ook slechte dingen in het echte leven en dat vind ik leuk.

Mijn favoriete grotere bloggers zijn Lindsey , Milou en Annemerel. Kleine blogs zoals die van Tamarah, Amy en Rianca lees ik ook erg graag. 

Cynthia = www.misslipgloss.nl
Lindsey = www.dailylin.nl
Milou = www.explorista.nl
Annemerel = www.annemerel.nl
Tamarah = www.moolu.nl
Amy = www.twintigennogwat.nl
Rianca = www.riancaa.nl 

Charlotte: Bedankt voor het meedoen aan Lovely Blogs. Wat een avontuur om zo’n tijd in Helsinki te wonen! Veel liefs!

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: