Lovely Blogs

Lovely Blogs | Pixel Purrfect

Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek gegaan naar andere bloggers! De reacties waren ontzettend leuk! Als je nog mee wil doen dan kan dat, kijk dan even hier 🙂

Vandaag in Lovely Blogs Pixel Purrfect van Natascha

Benieuwd naar haar blog? Lees dan verder!

 
Vertel eens wat meer over jezelf.
Mijn naam is Natascha, 22 jaar en crazy cat lady in hart en nieren. Daarnaast hou ik van schoenen, city-trips, alles met chocolade en mijn vriend natuurlijk! Ik ben afkomstig uit een ienie-minie dorpje maar woon
sinds kort in de grote stad! Lang leve the big-city-life. Daarnaast ben Ik ervan overtuigd van het feit dat de wereld er mooier uit zou zien met een extra vleugje positiviteit.

Hoe ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik las al een hele tijd blogs als hobby en uiteindelijk dacht dat het wel leuk zou zijn moest ik ook een eigen plekje internet hebben waarop ik mijn verhalen op kwijt kon. Daarnaast schrijf ik ontzettend graag en
vind ik het leuk om deze schrijfsels te voorzien van leuk beeld-materiaal. Een vleugje fashion, een gezonde dosis lifestyle en een grote portie crazy-cat-lady-stuff, dat zijn de ingrediënten van PixelPurrfect. Het doel van mijn blog is niet om de wereld te verbeteren, wel om deze wat mooier te maken. Want ach, alle beetjes helpen toch?

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Sinds een kleine twee jaar werk ik als fulltime marketeer/webshop-medewerker bij mijn all time favorite schoenenwinkel, Moernaut. Tot op heden vertrek ik nog elke dag met plezier naar mijn job. Mijn dagen zien er elke keer anders uit, dus aan afwisseling geen gebrek. Mijn takenpakket bestaat zowel uit het opvolgen van de laatste trends, het maken van de foto’s van alle schoenen (en dat zijn er best wel wat) en het verzorgen van de bestellingen die binnenkomen via de webshop. Daarnaast mag ik af en toe nog eens een handje toesteken in de winkel, zodat er ook aan sociaal contact geen gebrek is. Mijn collega’s zijn ook stuk voor stuk top-vrouwen (en top-mannen, ook al zijn deze in de zware minderheid). En oh ja, last but not least. De schoenen en handtassen zijn to die for. Van Dries Van Noten tot Adidas, we hebben het allemaal.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Inspiratie voor mijn blog haal ik uit het dagelijkse leven. Vaak krijg ik vragen van collega’s, vrienden, familie,… en wanneer ik denk dat anderen hier ook mee geholpen zijn dan schrijf ik er met plezier een
blogje over. Daarnaast blog ik ook vaak over katten en de inspiratie hiervoor haal ik uit de twee huis-tijgers die hier rondlopen. Voor de rest schrijf ik vooral over de dingen die ik doe/meemaak dus die
inspiratie komt uit mijn leven.

Welke blogs lees jij graag?
Ik lees echt ontzettend veel blogs! Zelf gaat mijn voorkeur uit naar lifestyle-, beauty-, fashion-, interieur- en natuurlijk kattenblogs. Maar indien ik iets leuk zie verschijnen op een mama-blog lees ik deze even goed!

Charlotte: Natascha, dankjewel voor het meedoen aan Lovely Blogs! Ik ben zelf ook gek op katten. Wij hebben thuis één lieve poes rondlopen. Succes met je blog! Liefs!

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: