Lovely Blogs

Lovely Blogs | Mama4Ever

Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek gegaan naar andere bloggers! De reacties waren ontzettend leuk! Als je nog mee wil doen dan kan dat, kijk dan even hier 🙂

Vandaag in Lovely Blogs Mama4Ever van Jessica.

Vertel eens wat meer over jezelf.
Hoi allemaal, mijn naam is Jessica. Ik ben 34 en trotse mama van 3 mooie zonen (9, 5 en 3 jaar oud) Bij mij thuis is het een te gekke beestenboel. Kippen, konijnen, katten en een lieve hond. Wij houden van de natuur en leven het liefst dan ook buiten. Ik ben verslaafd aan series en als het te koud is buiten zal je mij vaak heerlijk weggekropen op de bank zien zitten, kijkend naar weer een nieuwe serie.

Sinds een paar maanden ben ik de trotse “mama” van mijn vierde kindje geworden namelijk www.mama4ever.nl  Dit was echt een droom van mij en na veel wikken en wegen ben ik het gewoon gaan doen. Een jeetje wat een tijd gaat er inzitten. Daar had ik me wel in vergist hoor. Mijn blog site heb ik onder het kopje mamablog gezet omdat het daar het vaakst over gaat. Mijn leven als mama met 4 mannen. Daarnaast praat ik ook heel graag over make-up en deel ik recepten uit. Eigenlijk gewoon een soort ratjetoe.

Hoe ben je begonnen met Mama4Ever en waarom?
Een paar jaar geleden ben ik begonnen als vaste blogger voor love2bemama. Al snel merkte ik dat ik het bloggen erg leuk vond maar dat ik echt meer een eigen draai wilde geven zonder dat mijn blog van A tot B gecontroleerd en veranderd werd. Ik heb ook nog een tijdje voor mamaplaats geschreven maar dat platform vond ik te groot. Ik ben toen van de 1 op andere dag mijn eigen blog begonnen.  Inmiddels (vind ik) dat ik met ongeveer 7500 á 9000 unieke bezoekers per maand een goede beslissing heb genomen.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Naast mijn drukke leventjes als mama werk ik 20 uur per week bij de politie. Ik werk daar nu inmiddels zo’n kleine 15 jaar. De eerste 7 jaar heb ik veel buiten gewerkt en uiteindelijk ben ik naar binnen gegaan. Ik werk door de reorganisatie nu als receptioniste. Hier zit ik alweer bijna 3 jaar. Er is best een boel stress op gebied van het werk, want ik weet niet waar ik aan toe ben.  Eind december hoop ik meer te horen over mijn toekomst, maar dit is ook onzeker in verband met alle cao onderhandelingen.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Vaak komt het ineens opzetten of ik loop er tegen aan.  Ook heb ik veel geluk gehad in het begin van mijn blog periode. Zo heb ik mogen samen werken met bijvoorbeeld, Ronald Maasakkers, Mari van de Ven en Michael Pilarczyk. Dat waren toch wel erg leuke ervaringen en dan merk ik dat ik echt een boost krijg. En dan komen de blogs vaak snel achter elkaar. Vaak heb ik ook een dipje hoor, maar tot nu toe heb ik om 1 of andere rede steeds het geluk dat er zo’n boots voorbij komt.

Welke blogs lees jij graag?
Ik vind heel veel blogs leuk en kijk er geregeld op. Als ik een blog super vind deel ik hem ook vaak op de facebook site van mijn blog. Ik kies vaak voor mamablogs maar merk dat ik ook vaak te vinden ben op beauty blogs. Zelf zit ik vaak op sites zoals mamaliefde, goodgirlscompany en huisvlijt. En nu noem ik echt maar een paar van de vele goede en leuke blogs sites op. Er is zo veel leuks te lezen.  En ik moet ook eerlijk bekennen dat sites met lekkere recepten mij ook wel erg trekken. Lovely Momma is trouwens ook een goede en leuke tip (vind ik).

Charlotte: Ik denk dat je zeker een goede beslissing hebt genomen om een eigen blog te beginnen! Bedankt dat je meedeed aan Lovely Blogs!

 

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: