Lovely Blogs

Lovely Blogs | Lovely Momma

Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek gegaan naar andere bloggers! De reacties waren ontzettend leuk!
Als je nog mee wil doen dan kan dat, kijk dan even hier 🙂

Vandaag in Lovely Blogs Lovely Momma van Romy.

Benieuwd naar haar blog? Lees dan verder!

|Romy: De blog van Lovely Momma gaat over mijn leven als jonge moeder. Ik schrijf over de dingen die mij bezighouden en over de vragen en antwoorden die ik zelf had tijdens mijn zwangerschap.

Vertel eens wat meer over jezelf.
Hoi! Mijn naam is Romy, 21 jaar, moeder van Levi (’14) en partner van Ronald. Eigenaresse en blogger van/bij http://www.lovelymomma.com. Toen Levi net geboren was, zijn wij van Zoetermeer naar het dorp Geldermalsen verhuisd. Wij hebben pas getekend voor onze nieuwbouwwoning, dus Levi zal hier opgroeien.

Hoe ben je begonnen met Lovely Momma en waarom?
Vanaf het moment dat ik zwanger bleek te zijn, voelde ik mij ontzettend onzeker. Het was het gehele plaatje van mij en mijn vriend met een baby. Het paste op dat moment totaal niet in mijn leven. Ik was zo jong (19 jaar) en nog volop bezig met ontplooien, dit alles liep in gevaar met het dubbele streepje op de test. Toen ik onzeker was, wilde ik houvast, iemand die fictief of non-fictief mijn hand vasthield. Zoveel vragen en weinig antwoorden. Vragen zoals: “Studeren met baby, kan dat?” “Hoe vertel ik dit de omgeving?” “Hoe vertel ik dit míjn ouders?” “Wat kost een baby?” Ik begon op mamablogs te zoeken naar antwoorden die mij uit die onzekerheid zouden halen. Ik vond ze niet. Ik wilde zelf een mamablog starten met mijn persoonlijke ervaringen als jonge moeder en waar ik tegen aan liep/loop en hoe ik daar mee om ging/ga. Hier is Lovely Momma uit voort gekomen.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Vanaf de geboorte van Levi ben ik thuis gebleven. Op het moment ben ik een thuisblijfmoeder. Heerlijk om hele dagen bij je kind te zijn en dichtbij te hebben. In september pak ik mijn studie weer op, dan gaat Levi naar twee hele lieve gastouders. Het liefst zou ik bij Levi blijven, maar ik heb momenteel het gevoel dat ik stil sta, mijn ontwikkeling/ontplooiing staat stil. Leergierig als ik ben, maar ik kan er nu niks mee. September ga ik knallen voor ons gezin.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Waar haal ik het niet vandaan? Omgeving is voor mij belangrijk; wanneer ik in het dorp loop en er is markt, dan vind ik het leuk om over de markt te schrijven. Soms schiet mij ook iets te binnen, zomaar. Facebook en andere blogs helpen mij veel. Ik zit in veel blogger groepen en wanneer er iemand een vraag stelt over een bepaalde app, dan denk ik gelijk: artikel met mijn favoriete apps. Soms als ik geen inspiratie weet te vinden, ga ik er op uit samen met Levi. Even frisse neus halen en onderweg zie ik dan weer dingen die inspiratie geven, of misschien door de rust dat mijn creatieve brein weer draait.

Welke blogs lees jij graag?
Ik lees een hoop blogs zoals: Moonoloog, Mamaliefde, In A Flow Around The World, Meisje-Eigenwijsje, The Mommy Diaries, The BlogMother, 40 envoorheteerstmoeder, BlogMama en nog veel meer. Zoals je kan zien zijn het vooral mamablogs. Mamablogs vind ik een stuk persoonlijker schrijven, het is leuk om te lezen hoe andere moeders met het moederschap omgaan en ik ben niet zo gek op Fashion, Fotografie of Beautyblogs. Een stukje op zijn tijd is leuk, maar dat doen ook vele mamabloggers.

Charlotte: Romy, dankjewel voor het meedoen aan Lovely Blogs. Je schrijft leuke, persoonlijke bericht. Succes met je blog! Veel liefs!

 

Liefs, Charlotte ♥


Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: