Lovely Blogs

Lovely Blogs | Enjoy the little pleasures

Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek gegaan naar andere bloggers! De reacties waren ontzettend leuk!
Als je nog mee wil doen dan kan dat, kijk dan even hier 🙂

Vandaag de eerste Lovely Blogs! Dit is Enjoy the little pleasures van Marjolein.

Benieuwd naar haar blog? Lees dan verder!

Marjolein: Enjoy the little pleasures, de naam zegt het eigenlijk al zelf.. Geniet van de kleine dingen in het leven. Dat wilt niet zeggen dat de grote dingen niet leuk kunnen zijn. Ik houd ook wel eens van dat tikkeltje meer.
Mijn blog, my little pleasures, daar schrijf ik over. De ene keer gaat het over eten, naaien, mode, maar het kan net zo goed over reizen gaan. Heel af en toe zal er eens een hersenspinsel verschijnen, maar dat gebeurt niet al te vaak.

Vertel eens wat meer over jezelf.
Ik ben Marjolein en in augustus word ik 22 jaar! Normaal gezien studeer ik af in juni dus er komen spannende maanden aan waarin ik moest beslissen of ik al ga werken of wil ik verder studeren. In mei 2015 vierde ik mijn derde blogverjaardag. Wat gaat de tijd rap! Ik doe het echt super graag en denk zeker nog niet aan stoppen. Mijn grootste hobby’s zijn reizen en naaien. Ondertussen heb ik toch al aardig wat landen en steden gezien. Ik heb ook 3,5 maand stage gelopen in Spanje.
Ik ben vooral een bezige en creatieve bij. Het liefst van al zou ik alle dagen achter mijn naaimachine spenderen.

Hoe ben je begonnen met Enjoy the little pleasures en waarom?
Drie jaar geleden volgde ik de blog van Elfi (Glam At Heart) en zij maakte me eigenlijk warm om te bloggen. Haar blog was een en al optimisme en ik was verliefd. Ik ben er eigenlijk heel onbezonnen aan begonnen, maar ik heb het nooit opgegeven. Nog steeds ben ik op zoek naar mijn perfecte plaatsje op het internet. Wanneer ik vijf jaar blog, ga ik een vaste url aanmaken voor Enjoy the little pleasures.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
In het dagelijkse leven ga ik naar de les. Ik studeer dus bijna af in Toerisme- en Recreatiemanagement. Ik ben enorm gepassioneerd door naaien en China, dus voor beide passies volg ik avondschool.
Ondertussen heb ik al mijn diploma HSK 1. Hier wil ik zeker nog verder in doen!
Op andere momenten ga ik naar de fitness, hang ik wat rond met mijn vriend of ga ik gewoon op reis.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik zit verschrikkelijk veel uren op Instagram dus daar haal ik wel veel inspiratie, maar ook bij het lezen van andere blogs. Ik ga nooit dingen kopiëren van andere blogs, maar ik geef er bij eigen twist aan. Het enige dat ik vaak overneem zijn tags, maar dan vermeld ik natuurlijk de bron wel!
Anders haal ik gewoon veel inspiratie uit het dagelijkse leven en het internet. Wanneer ik in bed lig, krijg ik de meest leuke ideeën!

Welke blogs lees jij graag?
My cup of care – Buitenshuis – Josie’s Little Things – Kelly Caresse
Dit zijn maar enkele van de blogs die ik heel graag lees, maar eigenlijk blader ik gewoon heel vaak door de facebookgroepen of Bloglovin. Op basis van de titel of de foto lees ik de blogposts.

Live, Love & don’t forget to Laugh!
Marjolein

Charlotte: Lieve Marjolein, dankjewel voor het meedoen aan Lovely Blogs en je uitgebreide antwoord op de interview vragen. Veel succes met je leuke en diverse blog! Veel liefs!

Wat vonden jullie van de eerste Lovely Blogs? Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: