Lovely Blogs

Lovely Blogs | Compleet Geluk

Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek gegaan naar andere bloggers! De reacties waren ontzettend leuk! Als je nog mee wil doen dan kan dat, kijk dan even hier 🙂

Vandaag in Lovely Blogs Compleet Geluk van Annelore.

 
Compleet Geluk

 
Vertel eens wat meer over jezelf.
Ik ben Annelore, 33, getrouwd met Rob en mama van 4 kinderen.  Een zoon van 4, een dochter van 3 en een jongen/meisje tweeling van 2. Lekker pittig maar helemaal geweldig dus. Mijn gezin komt op de eerste plaats, dus zo goed als al mijn tijd spendeer ik aan de kinderen.  We plannen leuke uitjes, gaan creatief aan de gang,… Inspiratie genoeg en tijd te kort dus J.

Hoe ben je begonnen met bloggen en waarom?
Ik ben mijn blog begonnen als een soort van online dagboek. Wij wonen nogal ver van familie en vrienden en ik wou een makkelijke manier vinden om iedereen op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen ons gezin, zonder elk verhaal tien keer opnieuw te moeten vertellen.  Geleidelijk aan werd de blog meer dan een dagboek. Nu is Compleet Geluk nog steeds een blog met persoonlijke verhalen, maar daarnaast is er ook ruimte voor andere rubrieken. Zo ben ik net een zomerreeks gestart met leuke picknickspots om met kinderen heen te gaan.

Wat doe je in het dagelijkse leven?
Ik ben momenteel thuisblijfmama. Met 4 kinderen van 4, 3 en 2×2 jaar is dit momenteel de beste oplossing voor ons gezin. Het is ook meer dan een fulltime baan. Vroeger had ik iedereen voor gek verklaard, maar nu vind ik het ongelofelijk fijn. Voor ik zwanger was van onze tweeling,  zat ik in de sales en dat vond ik echt geweldig. Wat de toekomst voor mij zal brengen, dat is nog een vraagteken. Ik laat het allemaal een beetje op me af komen, ik zie wel wat mijn pad kruist!

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Nogal voor de hand liggend, maar uit mijn dagelijks leven. Uiteraard gaat dit vooral over de kinderen, maar ik raak ook geïnspireerd door een gesprek dat ik opvang aan de schoolpoort, een interessant nieuwsitem, een andere blog,.. 

Welke blogs lees jij graag?
Ik hou het meest van personal blogs en mamablogs omdat die het dichtst bij mijn leefwereld aansluiten.  Mijn favorieten zijn www.talesfromthecrib.be en www.bigcitylife.be, twee no-nonsense blogs over allerhande onderwerpen.

Charlotte: Annelore, dankjewel voor het meedoen aan Lovely Blogs. Wat heb je een prachtig gezin, inderdaad een compleet geluk! Veel liefs!

 

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

Liefs, Charlotte ♥

 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: