Persoonlijk

Lieve mama, dankjewel ❤️

28 september, de dag dat mijn lieve mam jarig is. En dit jaar vieren we een heel speciale verjaardag, namelijk 65 jaar! Reden voor een feestje 🙂 Lieve mam, Nu ik zelf moeder ben realiseer ik me een hoop dingen die vroeger altijd vanzelfsprekend leken. Dingen die ik me niet heb gerealiseerd of die ik simpelweg niet zag. Je was en bent er altijd voor ons. Naar school brengen, tussen de middag een boterham thuis eten en aan het einde van de schooldag zat je klaar met wat te drinken en een koekje. Wanneer mijn stage op mijn oude basisschool totaal niet was wat ik ervan had verwacht, ving jij mij op en praatte je me weer moed in. Je vertelde me de dingen die ik wilde horen en stak me een hart onder de riem. Al die keren dat je gelijk had en ik niet naar je luisterde of je niet wilde geloven. Dat je Breezers voor ons kocht, zodat we gewoon thuis iets konden drinken.  
  En zelf nu. Nu ik 30 ben, een eigen kind heb, getrouwd ben en al 10 jaar niet meer thuis woon, ben je er nog voor me. Als we een oppas nodig hebben kom je samen met pap naar Haarlem gereden. Als Dafydd voor de zoveelste keer achter elkaar op zakenreis is, kom je gezellig logeren. Of gewoon een dagje op en neer omdat je ons (lees: Ifan ) mist. Lieve mam, ik ben je zo dankbaar voor alles wat je mij hebt meegegeven. Een goede opvoeding, waarden en normen en een gezond verstand. Door jou ben ik geworden wie ik nu ben. Iemand waar ik trots op ben. Lieve mam, ik hou van je ❤️

You may also like

1 Comment

  • Will Langenberg

    Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.

    28 september 2018 at 23:30 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: