Persoonlijk

Lieve Dagmar | Mijn december begon goed!

Lieve Dagmar, mijn decembermaand begon in ieder geval alvast goed. Het mag dan nog wel geen december zijn, maar ik doe net alsof 😉 Wat je in je brief schrijft is ontzettend herkenbaar!

Uitgelichte afbeelding Shutterstock

Van de ene verjaardag naar de andere

Ook hier gaan we van feest over naar het volgende feest. Afgelopen vrijdag was jij getuigen van de eerst festiviteiten van december. Mijn lieve man had voor mij een surpriseparty voor mijn 30e verjaardag georganiseerd. En ik heb zo’n vermoeden dat jij hier vast wel een bijdrage aan hebt gehad. Ik ken je te goed om te weten dat je dit niet aan je voorbij kon laten gaan 😉

Het feestje was ontzettend geslaagd en we hebben een heerlijke avond gehad met goede vrienden en familie. Zeker iets om nog jaren fijne herinneringen aan te hebben. Wat een vent is het toch hé, die Dafydd ♡

 

Ifan’s verjaardag

En aankomend weekend gaan we gewoon door met feesten want dan wordt Ifan 6 jaar! Wat gaat de tijd snel hé?! De mannen worden gewoon alweer 6 jaar 😮 En Youp één. Wat zal het, zeker voor jullie, een bijzonder maand zijn. Thuis, met alle mannen, wat een rijkdom!

Zo zie ik dat ook. Soms zitten we aan tafel met z’n drieën en het ik een traantje laten. Omdat ik zó gelukkig en dankbaar ben dat we hier mogen zitten. Mijn hart vult zich met liefde en warmte.

 

Dazzling december

Voor mij is de december een maand waar ik altijd naartoe leef, maar ook een maand waar ik een beetje tegen opzie. De Sinterklaas avond vol verwachting, het feest rondom onze verjaardagen en de dankbaarheid en liefde van Kerstmis. Maar de drukte, organisatie en planning vind ik lastig. Zeker nu het met mijn werk ook nog eens een giga drukke maand is, gaat het soms wel eens mis. Ik vergeet dingen (zoals Ifan’s oudergesprek op school #loedermoeder), het terug bellen of appen en de dingen die ik eigenlijk nog wil doen (waarom liep ik ook alweer naar boven?).

Maar buiten dat het zo druk is kan ik intens genieten van de kaarsje die om 17:00 uur alweer aan kunnen, de knusheid van ons huis en de avonden doorbrengen onder een dekentje op de bank.

Ik laat het allemaal maar gewoon over me heen komen en zie wel waar het schip strand. We zijn samen en dat is het enige wat telt!

Liefs,

Handtekening Charlotte

 

 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: