Persoonlijk

Liefde op het eerste gezicht?!

 

Liefde op het eerste gezicht

Liefde op het eerste gezicht, geloof jij erin?! Is het echt iets wat je overkomt of is het een geromantiseerd beeld wat we alleen maar zien in romantische komedies? Toen ik op kamer woonde deelde ik een soort van appartementje samen met nog één ander meisje. Beide hadden we een eigen kamer met daarin een keuken, maar we deelden de badkamer, het halletje en nog een opbergruimte.

Ik vond het heerlijk om een eigen kamer te hebben en “op mezelf” te wonen.

Mijn buurmeisje en ik konden het goed met elkaar vinden. We aten wel eens samen of zaten ’s avonds te kletsen. Ik kende haar vriend ook, een Engelsman. Hij woonde al een aantal jaar in Nederland en had pas een huis gekocht. Door mijn buurmeisje werd ik uitgenodigd om naar de housewarming van haar vriend te komen.

In de eerste instantie wilde ik niet gaan. Ik kende daar niemand en dan stond ik daar maar een beetje. Ik besloot toch te gaan. Eén uurtje en dan weer lekker naar huis. Gelukkig was het nog geen 5 minuten lopen vanaf ons studentenhuis.

Eenmaal aangekomen kwam ik een aantal mensen tegen die ik wel kende. Niet heel goed, maar het is toch makkelijker contact maken.

En opeens zag ik daar Dafydd staan. Hij was cocktails aan het maken…. Pats, boem! Verkocht!

We hebben de hele avond staan te praten en daarna, als een echte gentleman, heeft hij me naar huis gebracht.

Dus, liefde op het eerste gezicht? Ja, voor mij bestaat het wel. Ik heb het zelf meegemaakt. Je wordt even van de wereld getild om vervolgens met een roze bril op weer te landen 😉

Heb jij ook wel eens het gevoel van liefde op het eerste gezicht gehad? Hoe ging de ontmoeting tussen jouw en je vriend(in)? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen 🙂

You may also like

6 Comments

 • Bianca Schrijft

  Wat een leuk verhaal achter jullie ontmoeting. Dat is toch wel bijzonder. Heb heel even zitten twijfelen of ik dit wil delen op het internet, maar ja, waarom niet. Ik ben toch trots op mijn relatie en dat we al 18 jaar samen zijn. Mijn man en ik hebben elkaar leren kennen via een blinddate. Een vriendin van mij en een vriend van hem hadden elkaar leren kennen tijdens het stappen en wilde dit nogmaals herhalen. Voor het geval dat die dag op niks zou uitdraaien ging wij mee als chaperonnes en hier zijn we 18 jaar verder. Zij hebben het een aantal weken volgehouden.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Suske en Wiske actie tegen antibiotica overgebruikMy Profile

  26 november 2015 at 06:45 Reply
 • Kim

  Aawh wat leuk! Verliefd zijn is heerlijk 🙂
  Kim onlangs geplaatst…SPLIT IJSJE SMOOTHIEMy Profile

  26 november 2015 at 19:54 Reply
 • Cindy

  Ik heb het twee keer meegemaakt: Eén keer tijdens een vakantie, ik zag die jongen vanaf een afstand en het was gelijk vuurwerk. Maar goed, dat was een vakantieliefde. Later heb ik het met mijn huidige vriend ook mee gemaakt: we stonden in de kroeg, er was 15m tussen ons en het enige wat ik zag waren zijn ogen en vuurwerk enzo haha. Ik geloof er dus wel in: nu wonen mijn vriend en ik al jaren samen en worden we papa en mama over een aantal maanden. Wat een heerlijk verhaal om te lezen dit!
  Cindy onlangs geplaatst…Foto-inspiratie: KerstgevoelMy Profile

  27 november 2015 at 08:36 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Wat leuk! En gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet ervan 🙂 gek hé, hoe dingen soms kunnen lopen 😉

   27 november 2015 at 08:42 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: