Persoonlijk

Liedjes die je raken

Iedereen heeft wel een aantal liedjes die je raken of dierbaar zijn. Zo heb ik er natuurlijk ook een aantal.

Toen ik de liedjes aan het opsommen was kwam ik erachter dat de meeste liedjes toch wel kwamen van onze bruiloft, op 24 mei 2014. Dit was natuurlijk één van de mooiste dagen van ons leven 🙂

Kiss Me – Sixpence none the richer
Dit is het liedjes van Dafydd en mij. Hoe het kwam dat dit ons liedje werd? Als ik heel eerlijk be heb ik eigenlijk geen idee meer… schandalig ;-)Dit is ook het liedje van onze eerste dans op onze bruiloft.

 

She – Direct
Dit liedje werd gedraaid toen mijn vader me weggaf aan Dafydd. Dit was voor mij een heel speciaal moment. Als klein meisje heb ik er altijd al van gedroomd om door mijn vader te worden weggegeven. Snif, snif!

 

Make you mine – Benny Tipene
Dit liedje is onder de teaser van onze trouwfilm gemonteerd. Dit dierbare cadeau heb ik van m’n lieve vriendinnen gekregen

 

All of me – John Legend
Mijn fantastische zusje heeft dit voor ons gezongen tijdens de huwelijksceremonie. We wisten van niks! Ontzettend bijzonder!

 

Fly me to the moon – Frank Sinatra
De muziek van de vader en dochter dans op de bruiloft. Ik heb dit altijd al een prachtig nummer gevonden en weet dat mijn vader dit ook vind.

 

Ik heb jou in mijn hart – Tarzan
Dit is mijn nummer voor Ifan. Mijn gevoel voor hem is precies zoals het liedje beschrijft. De liefde voor je kind is voor altijd. Als moeder draag je je kind altijd bij je in je hart.

 

Dit was mijn lijstje (ik zei toch dat ik erg blij van lijstjes word haha), ik ben erg benieuwd welke liedjes voor jullie speciaal zijn. Let me know!

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

1 Comment

  • Interieur Inspiratie | Daar zit muziek in! | Lovely Charlotte

    […] Muziek is altijd belangrijk voor me geweest. Muziek kan mij ontroeren, emotioneel maken en brengt herinneringen terug. […]

    27 november 2017 at 20:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: