Mama & Kids, Video & Vlog

De leukste cadeaus onder de 100 euro!

Liever één groot cadeau in plaats van een aantal kleinere? Ik zocht voor jou de leukste cadeaus onder de 100 euro uit! Voor mannen, vrouwen én kinderen 🙂

 

Iedereen heeft een ander budget. Daarom heb ik drie categorieën gemaakt en kan je in mijn voorgaande artikelen de leukste cadeaus onder de 25 euro en de 50 euro vinden.

Daarnaast vind ik de afweging tussen hoeveelheid en prijs belangrijk. Ifan is gezegend met een moeder als blogger en mag met enige regelmaat speelgoed en andere dingen uittesten. Een ontzettende bevoorrechte positie, maar dat betekent wel dat je huis op een gegeven moment uit zijn voegen barst met al die spullen.

Wij geven Ifan dus ook liever één groot cadeau in plaats van veel kleine cadeautjes. Iets wat hij écht graag wil hebben. Dit geldt ook voor Dafydd en mezelf 😉

 

De leukste cadeaus onder de 100 euro!

De leukste cadeaus onder de 100 euro!

De leukste cadeaus onder de 100 euro!

 

Nerf Modulus Regulator

Boys will be boys is het eerst wat in mij opkomt bij dit speelgoed. Toen we dit binnengekregen begonnen niet alleen Ifan’s ogen te twinkelen, maar was  Dafydd minstens zo enthousiast 😉

Er werden dan ook direct van allerlei plannen gesmeden om mensen die hun hond op de stoep laten poepen vanuit het dakraam te bekogelen (nee, doen we natuurlijk niet echt 😉 ) en ander kwaad aan te pakken!

 

 

De Nerf Modulus Regulator is tof speelgoed voor jongens vanaf een jaar of 8. Ifan wordt bijna 6 en vind het ook erg leuk om mee te spelen. Wellicht is het richten nog niet helemaal vlekkeloos, plezier heeft hij wel!

De Nerf Modulus Regulator komt met verschillende opzetstukken. Je kan de Nerf zo ver uitbouwen als je zelf wilt, maar je de Nerf ook gebruiken zonder deze stukken.

 

Nerf Modulus Regulator – € 74,00

 

De leukste cadeaus onder de 100 euro!

 

Space Scooter

Net even anders dan de klassieke step! Lekker actief en buiten zijn vind ik belangrijk voor kinderen. Niet alleen maar achter die tv of computer hangen, hoewel ik me hier heus wel eens schuldig aan maak 😉

Kinderen die goed kunnen steppen, kunnen beter hun evenwicht bewaren en zullen makkelijk leren fietsen heb ik me laten vertellen. Ifan is dus nog niet echt ver gevorderd met fietsen, dus we hopen dat dit een goede tussenstop word!

 

 

De space scooter is verkrijgbaar bij steppenstore in een ‘junior’ en een ‘normaal’ formaat en in diverse kleuren.

Space Scooter junior – € 100,00

De leukste cadeaus onder de 100 euro!

 

Inika Vegan Brush Roll

Misschien had je het meegekregen via mijn Instagram, ik heb een samenwerking met de webshop Biocare Online. Ik maak voor hun make-up merk Inika product video’s.

Hiervoor heb ik natuurlijk alle producten mogen uittesten, waaronder ook de Brush Roll. De Brush Roll is een set kwasten in een handige etui om ze gemakkelijk mee te nemen. Ik ben ontzettend te spreken over de kwasten, naast dat ze helemaal vegan zijn, zijn het gewoon heel fijne kwasten. Ze zijn stevig, maar niet te hard en doen goed hun werk.

Deze Brush Roll is een absolute aanrader omdat hier alle kwasten in zitten die je nodig hebt voor je complete make-up look!  Met deze aanschaf ben je dus in een keer klaar!

 

Inika Vegan Brush Roll – € 59,00

 

De leukste cadeaus onder de 100 euro!

 

Fitbit Flex 2

Dafydd is nu sinds een jaar gestart met hardlopen. Hij doet dit zo’n twee keer per week. Een Fit Bit (of andere activiteiten tracker) is dus een ideaal cadeau voor de sportieve man.

Ik heb Dafydd er eentje cadeau gedaan toen hij nét begonnen was en ik zie dat hij er erg veel plezier van heeft. Niet alleen met het hardlopen, maar ook voor de dagelijkse dingen. Iedere avond synchroniseert hij zijn horloge met de app op zijn telefoon en kan hij zien hoeveel slaap hij die avond ervoor heeft gehad en hoeveel stappen hij die dag heeft gezet.

Onbewust maakt je dit toch actiever en ben je sneller geneigd om de trap te nemen in plaats van de lift!

 

Fitbit Flex 2 – € 79,00 (verkrijgbaar in verschillende kleuren)

 

Welke van de cadeaus onder de 100 euro lijkt jou wel wat?

 

Oja, en deel dit bericht gerust met je man of vrienden 😉

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

2 Comments

 • Lovely Pictures | Dirty Thirty surpriseparty! | Lovely Charlotte

  […] schreef ook drie artikelen met de leukste cadeaus onder de 25, 50 en 100 euro! Zeker de moeite waard om eens te kijken als je nog op zoek bent naar een cadeautje voor je […]

  28 november 2017 at 20:00 Reply
 • Fingerlings Untamed | Raptors on the loose! | Lovely Charlotte

  […] koop, deze waren uit te breiden met verschillende accessoires. Maar fabrikant WowWee heeft nu ook, speciaal voor jongens, de Untamed versie uitgebracht. Een kleine Raptor! Uiteraard ook geschikt voor stoere meiden […]

  26 juni 2018 at 20:02 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: