Persoonlijk

Let’s talk about sex, baby!

Het blijft toch wel een taboe om zo open over sex te spreken. Niet in de veiligheid van je vriendinnen, gewoon open en bloot op het internet!

Maar eigenlijk begrijp ik het niet zo goed. Natuurlijk de intieme details hoef ik niet met jullie te bespreken en hoef ik ook niet van een ander te weten. Maar we doen het toch allemaal en dat weten we toch ook van elkaar? Waarom dan zo’n beladenheid rond dit onderwerp?

 

Sokken aanhouden!

Wist je dat als je sokken aanhoudt tijdens de sex, je kans op een orgasme toeneemt van 50% naar 80%? Het is namelijk zo dat vrouwen zich comfortabeler voelen als ze warme voeten hebben. Ik slaap steevast elke avond met een kruik omdat m’n voeten anders echt niet warm worden! Vrouwenkwaaltje geloof ik 😉

Maar het oog wil ook wat. 59% van de mannen ziet hun vrouw dan ook liever in sexy lingerie.

 

Neem er de tijd voor

Echt, neem de tijd voor elkaar. Maak er geen verplicht nummertje van elke week. Zo wordt vrijen niet leuk meer en doe je het op den duur ook niet meer.

Zorg voor een fijne ambiance, trek een leuk setje aan en kus elkaar. Dat is iets wat ik soms nog wel eens vergeet in de sleur van het alledaagse leven. Kus elkaar gewoon eens!

 

Verzorging

Iets wat voor mij een enorme afknapper is, is als iemand niet goed verzorgt is. Stinkt iemand uit zijn mond, ruikt ‘ie niet zo fris of groeit de beharing van z’n kin rechtstreeks door naar z’n tenen, dan kom je mijn bed niet in!

Verzorg jezelf, neem een douche of bad, poets je tanden en tem dat haar. Je hoeft heus niet helemaal kaal, maar gewoon netjes verzorgd.

 

Sex MOET niet

Als je constant het gevoel hebt dat je sex MOET hebben, is de zin snel over. Dus probeer je niet teveel te focussen op de kwantiteit, maar vooral op de kwaliteit. Beter één stomende vrijpartij per week dan drie keer een vluggertje terwijl je met je gedachte nog bij je to-do list en boodschappenlijstje bent.

 

Sexting

Niets zo leuks als jouw man of vriend al een beetje lekker maken terwijl ‘ie op z’n werk zit. Leuke foto’s of berichtjes doen het altijd goed! Maar pas wel op dat je je geen à la Patricia Paay praktijken op de hals haalt 😉

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Jessica

  lets talk about you and me
  lets talk about all the good things
  and the bad thing that may be

  Salt ‘N’ Pepa – Let’s Talk About Sex

  hele goede tips heb je hier neergezet. Zelf heb ik het nog nooit gedaan. (NO SHAME), maar het is inderdaad wel een heel taboe om het er over te hebben met vrienden en iedereen, Ik heb het gevoel dat veel mensen zich ervoor schamen, maar dat hoeft toch helemaal niet.
  Jessica onlangs geplaatst…waar zie ik mijzelf over 5 jaarMy Profile

  11 maart 2017 at 07:43 Reply
 • Tamara TS

  Haha, nu snap ik waarom ik altijd mijn sokken aan hebt. Nou ja, niet in bed dan. Maar op de bank wel.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing | Styletone Box Maart ’17My Profile

  11 maart 2017 at 17:42 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: