Blog

Let’s get personal | Tell me anything!

Natuurlijk houd ik mijn statistieken bij en zie ik hoeveel bezoekers ik dagelijks en maandelijks heb. Voor (de meeste) bloggers een belangrijk onderdeel. Ik kan niet alleen zien hoeveel bezoekers Lovely Charlotte trekt, maar ook bijvoorbeeld welk deel hiervan terugkerende bezoekers zijn.

Ik stel me altijd een ruimte vol met deze mensen voor, zijn er dan toch ineens best een hoop! Maar weet je wat me nu zo leuk lijkt? Als ik jou nou ook wat beter zou leren kennen! Dus vandaar het artikel “Tell me anything!”

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je de tijd nam om iets te vertellen over jezelf. Dit hoeven geen standaard dingen te zijn, het mogen natuurlijk ook random facts zijn (graag zelfs 😉 )

Daarnaast ook graag je blog of webshop spammen als je die hebt! Ik denk dat je blog toch wel een reflectie van je persoonlijkheid is en dat ontdek ik graag!

EEN PAAR PUNTJES VOOR DE SPAM JE BLOG EN TELL ME ANYTHING

♥ Eén keer spammen is voldoende
♥ Beschrijf op een leuke manier je blog of webshop, waarom moeten andere bij je komen kijken?
♥ Kijk ook eens op de website van de eerdere reacties, en laat bijvoorbeeld een leuke reactie achter!

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Veel plezier met het ontdekken van nieuwe blogs en/of webshop 🙂 Ik ga zeker bij een aantal een kijkje nemen! En mocht je nog vragen hebben voor mij, laat het me zeker weten in de comments!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

5 Comments

 • Romy

  Wat leuk! Ik ben Romy, 23 jaar en ben gek op taal, schrijven, creatief bezig zijn, katten, thee, jurkjes en nog heel veel meer. Sinds een paar dagen ben ik mijn eigen blog begonnen: Vaker Vrolijk. Mijn doel met mijn blog is om mezelf en anderen te stimuleren wat vaker vrolijk in het leven te staan.

  14 september 2016 at 08:33 Reply
 • Mariska

  Leuk idee! Ik ben Mariska, 22 jaar, ben net begonnen aan een studie (Media en Entertainment Management, best wel cool) en daarnaast blog ik op http://www.matteandshimmer.nl . Vaak over make-up, omdat ik daar van houd, maar ik houd ook van leuke spulletjes, hebbedingetjes en receptjes ontdekken dus daar doe ik ook wel eens wat over 😀

  Weet verder niet zo goed wat ik nog kan melden … geniet van het mooie weer vandaag!

  14 september 2016 at 11:01 Reply
 • Jose

  Hi,
  Leuk ik doe ook mee. Ik ben José, bijna 37 (morgen) mama van Annemae en ik heb, op veler verzoek, sinds kort een blog, waarop ik alleen schrijf als ik echt ineens ‘inspiratie’ heb. Dat kan dus van alles zijn.
  Thefirsttimeweb.wordpress.com is mijn adres 😉 ook op fb.

  Groetjes!

  14 september 2016 at 16:22 Reply
 • sammie

  Wat een leuk idee! Ik ben Samantha, maar word zelden zo genoemd, iedereen noemt me sam of sem 🙂 Ik blog op Zosammieenzo, het gaat er over van alles en nog wat. De laatste tijd over mijn verliefdheid op Italië 🙂 http://zosammieenzo.nl/ Verder ben ik dol op gekke vrolijke sokken en heb geen witte exemplaren meer in de kast. Ik word volgend jaar 30 en vind dat een tikkie scary 😉
  sammie onlangs geplaatst…ZoSammieEnzo 2 jaar online!My Profile

  19 september 2016 at 13:20 Reply
 • Claire

  Wat een leuk idee! Ik ben Claire en vertel alles over vegetarisch eten op mijn blog 😀 http://clairecodi.nl Als je me twee jaar geleden zou zeggen dat ik vega zou eten én een blog zou starten, had ik je voor gek verklaard. Met mijn blog wil ik laten zien dat vega eten juist super lekker is en helemaal niet moeilijk. Je eet veel vaker vega dan je denkt. Maar daarnaast ook beauty reviews en persoonlijke artikelen. Oja, fun fact: ik ga in oktober naar New York en heb nog nooit gevlogen, super eng!

  20 september 2016 at 16:44 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: