Mama & Kids, Speelgoed

LEGO Hidden Side | Laat je bouwwerk tot leven komen met Augmented Reality!

Sinds begin augustus heeft LEGO een heel tof nieuwtje! Er zijn namelijk nieuwe sets geïntroduceerd, LEGO Hidden Side! Met LEGO Hidden Side wordt het ouderwetse en onvervalste bouwplezier gecombineerd met de 21 eeuw door middel van Augmented Reality!

Onvervalst bouwplezier!

Geen zorgen, de nieuwe LEGO Hidden Side sets zijn nog steeds hetzelfde als elke andere bouwset van LEGO. Er kan nog steeds ‘gewoon’ gespeeld mee worden. Wij hebben de schoolbus en het kerkhof mogen ontvangen om uit te testen. Ik kan je vertellen, het viel absoluut in de smaak!

LEGO Hidden Side schoolbus

De schoolbus heeft allerlei speciale snufjes zoals kanonnen, scanners op het dak en het mobiele toilet kan worden omgetoverd tot een bruin poep spugend spookmonster 💩

Op het kerkhof is niets wat het lijkt… Het grafsteen beeld kan draaien, het graf kan open en wat eruit komt kan je de stuipen op het lijf jagen en de boom heeft verstelbare armen 😱

Newbury

In het fictionele stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen, speelt Hidden Side zich af. Spokenjagers Jack, Paker en JB doen er alles aan om de stad weer spook-vrij te maken en jij kan ze hier een handje bij helpen!

Of misschien wil je ze het juist moeilijk maken door zelf in een spook te veranderen en rond te hangen in Newbury… aan jou de keuze!

Augmented Reality

Met de LEGO Hidden Side sets heb je dubbel plezier! Met de (gratis) Hidden Side app kan je jouw sets tot leven brengen met Augmented Reality. Dit kan je doen op een smartphone of een tablet.

Augmented Reality bestaat uit een digitaal beeld, bij deze dus de gebouwde LEGO set, wat over de werkelijkheid heen wordt gelegd. Je ziet dus nog steeds de werkelijkheid maar dan met een soort extra laag.

Hidden Side heeft 8 sets die in prijs variëren van € 19,99 tot € 129,99. De sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Ben je benieuwd naar welke sets er allemaal zijn? Check dan Bol.com! De LEGO app is hier gratis te downloaden voor Apple en Android.

Veel bouw- en speel plezier!
Liefs, Charlotte 💕

You may also like

2 Comments

 • Heidi

  Mijn zoontje heeft zo twee dozen voor zijn kerst gekregen.
  En wat is het geweldig gewoon.
  Heidi onlangs geplaatst…Valentijn Muziek.My Profile

  19 februari 2020 at 21:54 Reply
 • An-Alice

  Hoe leuk is dit! Wij zijn dol op LEGO, maar dit hebben we nog niet gekocht… Ik hou het in gedachten voor de sint!

  27 september 2020 at 16:04 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: