Persoonlijk

Het leed dat verhuizen heet & hulp gevraagd!

Misschien enigszins een dramatische titel, maar zo voelde het voor mij de afgelopen weken. Je hebt misschien wel gemerkt dat het erg stil is geweest op Lovely Charlotte. En dat was niet zonder reden, het verhuizen was hier één van.

Het verhuizen en de stress van een tijdelijke woning

Met stip op nummer 1 komt toch wel dat we per 1 juni moeten verhuizen en we nog geen nieuw huis hebben gevonden. Ik maak me hier ontzettend druk om en kan niet goed tegen de onwetendheid en onzekerheid.

Daarnaast kwam toen ook nog eens dat het vinden van een tijdelijke woning niet heel gemakkelijk ging. De zomer staat natuurlijk voor de deur (of hebben we hem al gehad?) en alle vakantieparken/camping zijn volgeboekt. Zijn we dan misschien te laat begonnen met zoeken? Nee. Iedere keer hadden we weer een nieuwe bezichtiging en hadden we goede hoop. Hierdoor was het heel lastig te bepalen voor welke periode we een tijdelijke woning moesten zoeken. Huren is überhaupt geen optie aangezien je dan meteen vast zit aan een half jaar of jaarcontract. En wat nou als we volgende week tegen ons droomhuis aanlopen?

Gelukkig hebben we nu een tijdelijke woonruimte kunnen vinden en is die druk van onze schouders af. Nu kunnen we rustig verhuizen en zien we daar wel weer verder.

De meivakantie

Ten tweede heb ik heerlijke meivakantie gevierd met Ifan. Ik was even vergeten hoe het is om weer de hele dag met een kind thuis te zijn 😉 ’s Avonds had ik met name geen zin, puf en inspiratie meer om nog achter de laptop te gaan zitten en te gaan typen. 

En als laatste speelt er nog iets persoonlijks mee waar ik je niet mee zal vervelen. Misschien doe ik mijn verhaal nog een keer hier, maar voor nu even niet.

Wat me wel duidelijk werd in de afgelopen twee weken is dat ik het bloggen mis. Ik mis het typen, mijn gedachte op (digitaal) papier zetten, de filmpje opnemen en editten en de interactie met mijn lieve volgers. 

Dus vanaf nu ga ik weer lekker aan de slag en kan je weer nieuwe artikelen verwachten op Lovely Charlotte. Heel eerlijk weet ik niet hoe het de komende weken zal gaan met de verhuizing, maar het zal in ieder geval niet meer zo stil worden als de afgelopen weken.

Nog even een vraagje aan jullie, wat zou jij graag lezen of zien op Lovely Charlotte? Vinden jullie het leuk om wat meer te lezen over het verhuizen, persoonlijke artikelen, dingen over Ifan of misschien wel meer beauty blogs?

Jullie mening is voor mij erg belangrijk dus laat zeker even een reactie achter in de comments!Liefs, Charlotte ♥Liefs, Charlotte ♥

 Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

4 Comments

 • Sas

  ‘Ik maak me hier ontzettend druk om en kan niet goed tegen de onwetendheid en onzekerheid.’ Wat herkenbaar… Ik heb hetzelfde, maar juist met het verkopen van onze woning. We weten NIKS en ik als planner kan daar echt niet tegen! Succes met alles en fijn te horen dat jullie een tijdelijke woning hebben.

  Wat ik leuk vind op je blog? Ik hou van persoonlijke artikelen, zoals deze en foto’s 🙂
  Sas onlangs geplaatst…Recensie: Het Joshua Profiel van FitzekMy Profile

  17 mei 2016 at 09:53 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ik ben ook zo’n plan type en organiseer graag alles. Je moet m’n bureau eens zien 😉 Ik vind het verhuizen met alles erop en eraan verschrikkelijk. De komende 30 jaar gaan we het niet meer doen 😛 Jij ook veel succes! Hoop dat het snel gaat lukken met de verkoop! Heeft de prijsverlaging nog iets opgeleverd? X

   17 mei 2016 at 09:56 Reply
   • Sas

    Ja ik ben ook zo iemand dus dit is killing me 😉 Maargoed, los laten, doorademen en komt vanzelf allemaal wel. Helaas nog niets gehoord sinds de prijsverlaging afgelopen Donderdagavond… het is nog kort maar hoop wel op nieuwe (of 2de) bezichtigingen deze week!
    Sas onlangs geplaatst…Recensie: Het Joshua Profiel van FitzekMy Profile

    17 mei 2016 at 11:36 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: