Gastblogs

Lazy Sunday | Nicole van Nicole’s Choice!

Bij mensen naar binnen kijken en een stukje uit hun leven opvangen, dat is iets wat ik maar al te graag doe. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en vind het interessant om te zien wat andere mensen doen. Nicole geeft ons een kijkje in haar “Lazy Saturday”.

Ik ben Nicole de Witte, van de webshop www.nicoles-choice.nl, “waar gezond een keuze is”. Vandaag neem ik jullie een dag mee in mijn leven op zaterdag 18 maart.

18 maart was de dag dat de pakketjes voor #echtepostiscool geopend mochten worden. Mijn dag begon dus met een aantal meldingen op Twitter. Ik gebruik Twitter nog maar kort, dus veel is nog nieuw voor mij. Het was erg leuk om te zien dat je als sponsor zo gewaardeerd wordt!

Tijdens het ontbijt waren Toby (groen) en Lizy aan het kroelen en spelen. Zo lief om te zien. Toby hebben we al ruim een jaar, maar Lizy nog maar kort. Zij is nog maar een week of 10 oud.

Woensdag 15 maart had ik voor de eerste keer deelgenomen als standhouder aan de Pathé Ladies night. Wat was dat een spannende dag! Daarnaast heeft het voor flink wat voorbereiding gezorgd en ook wat stress. Maar uiteindelijk was het echt heel leuk. Hoogstwaarschijnlijk volgen er nog meer Ladies Nights in de Pathé.

Omdat ik dus voor deze avond al mijn voorraad zo’n beetje mee had genomen mocht ik afgelopen zaterdag dit weer netjes ordenen in mijn kast. Dat was wel even tijdrovend.

Altijd weer fijn als alles weer netjes is! Ook stond het maken van productfoto’s op de planning. Ik heb de Finum tea control 0.4 en de Honeybush tea gefotografeerd.

 

Beide producten staan inmiddels in mijn webshop. Vervolgens bedacht ik me dat ik weinig zin had om nog boodschappen te doen en daarna te koken. Sowieso was het weer ook zo droevig, heel de dag regen…

 

 

Mijn vriend Dave en ik besloten om in de stad wat te eten en naderhand een filmpje te pakken. We hebben een kaart dus kunnen onbeperkt naar de film, ideaal!

Zoals je ziet ben ik een visliefhebber, alhoewel ik vlees ook graag eet. Af en toe een vegan dag tussendoor doen wij ook. Thuis kook ik nooit met pakjes en zakjes en de meeste gerechten die ik thuis kook zijn zonder geraffineerde suikers, E-nummers en ingrediënten waar ik nog nooit van gehoord heb. Dat is overigens ook zo op mijn webshop!

In plaats van ieder een toetje hadden wij dit overheerlijke moelleux taartje gedeeld.

Nu hadden we samen besloten dat we morgen maar weer gaan sporten. Na het eten zijn we naar de film Kong geweest. Leuke film, maar wat ons betreft had deze wel iets ingekort mogen worden. Heb jij hem al gezien?

Korting!

Voor de lezers van Lovely Charlotte heb ik nog iets leuks waar ik graag mee afsluit. Ik kan namelijk een hele mooie korting van € 3,- aanbieden op de Finum tea control 0.4!

Lieve Nicole, dankjewel voor het kijkje in jouw leven en wat een leuke actie! Veel succes met Nicole’s Choice!

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Floaten op de Lazy Saturday van Jo! | Lovely Charlotte

    […] Zaterdag is absoluut onze favoriete dag van de week. […]

    30 augustus 2017 at 20:00 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: