Beauty

Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!

Het wordt weer winter en dat merk ik meteen aan mijn droge huid. Mijn huid wordt roder en voelt trekkerig aan. Lavera to the rescue!

 

Droge huid

Met name in de winter heb ik last van een droge huid. Er ontstaat droge en schrale plekjes in m’n gezicht en alles voelt trekkerig en oncomfortabel aan. Niet alleen op m’n gezicht heb ik hier last van, maar over m’n hele lichaam. Mijn benen zijn bij tijden en wijlen zo droog dat ze ongelofelijk jeuken.

Ik merk sinds ik wat ‘ouder’ begin te worden mijn huid niet meer zoveel kan hebben dan vroeger. Waar ik toen met enige regelmaat mijn make-up niet verwijderde voor het slapen of m’n gezicht waste met een restje shampoo, kan ik dit nu echt niet meer doen. Mijn huid trekt dit simpelweg niet meer.

Ik besteed veel aandacht aan m’n uiterlijk en vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Een verzorgd uiterlijk begint bij de basis, namelijk je huid.

 

Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!

 

Uiterlijke verzorging

Ik ga dan ook geregeld naar de schoonheidsspecialiste voor een fijne behandeling. Ik verwijder (nu wel!) iedere avond netjes mijn make-up, neem zo nu en dan een maskertje en probeer voldoende water te drinken en voldoende slaap te krijgen.

Naast al deze dingen gebruik ik ook een goede verzorging. Sinds kort ben ik overgestapt naar een ander merk. Al jaren gebruikte ik Clinque, maar toen ik tijdens een persdag van een PR-bureau kennismaakte met Lavera wilde ik dit graag gaan testen.

 

Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!

 

Lavera

Lavera is een Duits bedrijf wat natuurlijke verzorging en cosmetica produceert.

“Het Duitse lavera Naturkosmetik produceert met behoud van natuurlijke hulpbronnen en met respect voor mens, dier (100% dierproefvrij) en milieu, natuurlijke cosmetica en verzorging. lavera produceert huidvriendelijke en werkzame producten, en waar mogelijk gebruikt lavera plantaardige ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt. Niet alleen de producten, maar ook de verpakkingen worden onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. De missie van lavera is “Organic and natural personal care for everyone”, natuurlijke cosmetica bereikbaar voor iedereen. De producten van lavera worden inmiddels verkocht in zo’n 40 landen. Natuurlijk, effectief en mooi.”

Ik testte de Hydro Effect Serum en de Moisturising Cream Q10 uit.

 

Hydro Effect Serum en Moisturising Cream Q10

Het Hydro Effect Serum breng je aan onder je dagcrème. Het voelt verkoelend aan en trek snel in. Het serum zorgt ervoor dat je huid beschermt wordt tegen de schadelijke stoffen van buitenaf. Daarnaast zorgt het voor een juiste vochtbalans.

 

Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!

Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!

 

De Moisturising Cream Q10 is de tweede stap in mijn huidverzorging. Het bevat voedende Jojoba-olie, vochtinbrengende Aloë Vera-gel en herstellende co-enzym Q10. Het zorgt dus voor een gevoede huid met minder diepe lijntjes.

 

Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!

Lavera Skincare | De oplossing tegen een droge huid!

 

Ik vind het serum erg fijn, zeker omdat het echt heel snel intrekt. Ik gebruik de verzorging van Lavera nu zo’n anderhalve maand en merk een duidelijk verschil. Mijn huid is een stuk minder droog en rood, er zijn geen velletjes of schilfers te zien en mijn huis is stralender.

Ik vind de dagcrème ook erg prettig. Het is een rijke crème die tevens goed intrekt. Wat betreft het Q10 gedeelte, ik heb nog nauwelijks lijntjes dus daar kan ik niet veel uitspraak over doen.

Ik merk dat de combinatie van het serum en de dagcrème erg goed voor mij werken. Mijn huis voelt soepel, zacht, gehydrateerd en bovenal niet meer droog aan!

 

Wat voor huidverzorging gebruik jij?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: