(Kids) Fashion, Lifestyle

Back 2 School met de leukste rugzak of laptoptas!

Wij zitten in de 3e week van de zomervakantie, maar dat betekend dat in de regio Zuid de basisscholen alweer bijna gaan beginnen! En een nieuw schooljaar vraagt om een nieuwe laptoptas of rugzak. Maar ook als je werkt vind ik de zomer een goed moment om eens een kritische blik te werpen op je (laptop)tas. 

Rugzak of schoudertas?

Toen ik op de middelbare school zat begon ik met een rugzak – die ongeveer even groot was als ikzelf – van Enrico Beneti. Die werd al snel ingeruild voor een(wel coole) Eastpak. Uiteraard net niet in de goede kleur, maar wel met de nodige typex versieringen 😉

In het derde jaar waren rugzakken uit en schoudertassen in, dus werd de Eastpak aan de wilgen gehangen en moest er een schoudertas komen. Eigenlijk was deze helemaal niet handig, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Met een ontwrichte schouder liepen we door de school cool te zijn met onze schoudertassen.

Op dit moment geef ik nog steeds de voorkeur aan een schoudertassen in de vorm van een laptoptas, hoewel een rugzak zo nu en dan echt wel praktischer zou zijn. Gelukkig hoe ik nu geen 15 kilometer meer te fietsen en de godganse dag met kilo’s boeken te sjouwen.

 

Back 2 School/Work inspiratie!

Ik maakte een lijstje met de leukste rugzakken en laptoptassen als inspiratie voor het nieuwe schooljaar of om motivatie te kweken om weer terug naar je werk te gaan na een heerlijke vakantie!

 

Rugzakken

 

De rugzakken van Herschel zijn onwijs leuk. Ze doen me denken aan de rugzakken van Eastpak maar dan net even anders. Ben je dus op zoek naar een goede rugzak, die er ook leuk uitziet en nét even anders is als een standaard rugzak? Dan zit je goed bij Herschel!

 

Herschel Gele rugzak € 69,99

Herschel Blauw met grijze rugzak € 35,74 (SALE!)

 

 

De rugzakken van Eastpak blijven natuurlijk toppers en heeft (voor mij) ook wel echt iets nostalgisch 😉 Eastpak speelt slim in op de trends van dit moment door bijvoorbeeld rugzakken met fluweel te maken. Dit roze exemplaar is natuurlijk fantastisch!

Ook heeft Eastpak een andere soort rugzak. Deze zag je vroeger wel eens vaker voorbij komen, toen waren ze nog niet zo hip. Nu daarentegen mogen ze er zeker zijn!

 

Eastpak Roze rugzak € 55,00

Eastpak Groene rugzak € 75,00

 

Laptoptassen

 

 

 

Ik ben gek op lederen tassen. Ze gaan lang mee, worden alleen maar mooier en kunnen tegen een stootje. Ik mocht bij Brandfield een mooie laptoptas uitzoeken. Ik koos voor de cognac-kleurige ‘on the move’ Burkely tas.

De laptoptas heeft aan de binnenkant een groot vak voor je laptop, een vakje voor je mobiel en nog een vakje waar je een pokerbank in kan doen. Deze wordt standaard bij de tas geleverd. Daarnaast is er ook nog een vak met een rits. Aan de voorkant zit nog een flap waar je ruimte hebt om dingen in op te bergen die je vaak gebruikt of die je binnen handbereik wil houden.

Ik ben heel blij met de tas en hij is ideaal voor mijn werk. Er pas lekker veel in en is makkelijk in gebruik!

 

Burkely ‘On The Move’ laptoptas € 139,00

 

 

Als je op zoek bent naar een laptoptas, maar je wilt geen klassieke laptoptas, dan is deze tas van Fabienne Chapot een echte aanrader! De tas is wederom van leer en heeft aan de binnenkant een groot vak waar de laptop in past. Je kan de tas ook gebruiken als een gewone handtas.

 

Fabienne Chapot Laptoptas € 104,99 (SALE!)

 

Een jaar of 10 geleden kocht ik een Cowboysbag. Dit was geen laptoptas zoals bovenstaande, maar een ‘normale’. De tas gaat ontzettend lang mee en is onwijs handig in het gebruik. Mede door de twee grote vakken aan de voorkant. Ik gebruik hem op dit moment als sporttas omdat m’n bokshandschoenen een passen. Hiervoor gebruikte ik heb als kleine weekendtas, school/werktas en als handtas als we een dagje naar bijvoorbeeld de Efteling gingen.

 

Cowboysbag laptoptas € 159,95

 

Waar gaat jouw voorkeur daaruit, een laptoptas of rugzak?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: