Blog, Persoonlijk

Koos inspiratieloos

Koos Inspiratieloos

 

Soms heb ik van die dagen, zit ik achter m’n laptop en heb ik werkelijk geen idee wat ik moet schrijven.

Ik wil een bepaalde consistentie op mijn blog aanhouden. Dit betekent dat er iedere week op dinsdag t/m vrijdag om 06:30 uur een artikel online zal komen.

Soms geeft me dit wel eens een gevoel van ‘moeten’ en dat is nou juist net niet wat ik wil. Ik blog omdat ik het leuk vind om mijn verhalen met jullie te delen en ik vind het leuk om interactie met mijn lezers te hebben. Ik probeer dan ook (uitzonderingen daar gelaten) op elke comment te reageren.

Vandaag is dus zo’n dag. Ik heb al van alles gedaan, behalve artikelen schrijven. Ik heb een boekje waarin in een planning en ideeën voor Lovely Charlotte in bijhoud. Er staan genoeg ideeën in waar ik over zou kunnen schrijven maar niks lijkt op dit moment te kloppen. Ik ben inspiratieloos!

Soms doet het me een beetje aan m’n studie denken. Daar kon ik ook van dat ontwijkende gedrag vertonen, ik ruimde eerst mijn kamer op (dat was vrij vlot gedaan aangezien ik op een kamer van 15m2 woonde 😉 ), checkte de nodige social media en deed nog een spelletje op mijn telefoon. Daarna ging ik pas aan de slag.

Nu wil ik mijn blog absoluut niet vergelijken met mijn studie, maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel.

Nu vraag ik me af, hoe doen jullie dit? Hebben jullie ook wel eens lastig van deze dagen en wat doe je dan om het op te lossen?

You may also like

4 Comments

 • Bianca Schrijft

  Dat is toch iets wat op alle vlakken in het leven voorkomt? De hele tijd zin in een dagje of een paar dagen vrij en als het zover is, weet je niet wat je moet doen. Het moeten schrijven van een blog is echter niet gezond, als je een keer dat gevoel hebt, is niet erg, maar te vaak mag het zeker niet voorkomen. Dan kan je jezelf voorbij gaan door te bloggen. Succes met het vinden van inspiratie.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Shoplog: Monsterdoos – unboxingMy Profile

  24 november 2015 at 10:31 Reply
 • Jeanine

  Helemaal herkenbaar. Ik heb twee kantjes vol aan onuitgewerkte ideeën maar soms lijkt alles onzin en krijg ik geen woord op papier, ondanks dat blijft het een geweldige hobby. Good luck met je writersblock.Dat die woorden maar weer snel uit je vingers mogen stromen hihi.
  Jeanine onlangs geplaatst…De bosatlas op je muurMy Profile

  24 november 2015 at 19:34 Reply
 • Lovely Pictures | Week #47 - Lovely Charlotte ♥

  […] Ik zat achter de laptop maar er kwam echt helemaal niks uit mijn vingers. Ik was echt Koos Inspiratieloos! […]

  25 november 2015 at 06:32 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: