Mama & Kids, Winactie

Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

Ifan is gek op muziek. Hij maakt graag muziek, luistert ernaar en danst erop. De hele dag door zingt hij liedjes. Van zelf verzonnen medleys tot liedjes die hij op de radio heeft gehoord of op school leert. En jij maakt kans op de karaoke CD-speler Billy van Bigben t.w.v. € 44,99!

Gek op muziek

Afgelopen jaar heeft hij van opa en oma voor zijn verjaardag een radio cd-speler gekregen. Deze staat nu op zijn kamer. Met enige regelmaat gaat de radio aan, luistert hij naar een cd of luisterboek. Het liefste natuurlijk zo hard mogelijk 😉

Zelf ben ik ook gek op muziek en luister de hele dag naar de radio. Van kleins af aan ben ik met Ifan al liedjes aan het zingen en samen aan het dansen op muziek.

Ik kom dan ook wel uit een muzikale familie. Mijn vader speelt trombone, mijn zusje dwarsfluit en piccolo en ik heb vroeger piano gespeeld (en een blauwe maandag trompet 😂). Ik hoop dat Ifan het later leuk vind om een instrument te gaan bespelen, maar ik zal niet zo’n moeder zijn die hem dwingt naar piano lessen te gaan.

 

Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy! Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

 

Bigben Kids karaoke CD-speler Billy

Met deze toffe CD-speler Billy kunnen kinderen hun muziek hart ophalen. Door de twee microfoons hebben ze gegarandeerd uren (muziek) plezier en kunnen ze ook hun eigen favoriete muziek opnemen.

Daarnaast kan Billy helemaal gecustomized worden. Billy wordt namelijk met vier set speciale stickervellen geleverd. Zo kan je kind een eigen karakter aan Billy geven en hem helemaal personaliseren.

Billy is rood en blauw en helemaal in voor te gekke jam sessies!

De CD-spelers zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

 

Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

Winnen! | Bigben Kids karaoke CD-speler Billy!

 

Win de Billy karaoke CD-speler t.w.v. € 44,99!

Wat moet je doen de toffe en creatieve prijs te winnen? Heel simpel, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte én laat een reactie onder dit artikel achter met een je voor- en achternaam (om fouten te voorkomen) en een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 1 oktober 23:59 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 2 oktober.

Het liken, delen en taggen van vrienden vind ik ontzettend lief en wordt zeer op prijs gesteld, maar is geen voorwaarde om mee te doen aan de winactie.

Veel succes allemaal 😘

 

Handtekening Charlotte Lovely samenwerking

You may also like

57 Comments

 • elisabeth maria martina

  voor een jarige job helemaal top #duimen

  20 september 2017 at 20:18 Reply
 • Heidie van der Steeg

  Dit lijkt me echt erg leuk voor mijn dochtertje. Die is dol op zingen en dansen. Later als ze groot is wil ze samen met haar grote nicht Mylene & Rosanna worden! Dat betekent veel zingen en ook dansen. Met deze Billy Karaoke speler kan ze naar hartenlust oefenen.

  20 september 2017 at 20:36 Reply
 • Noor Linn Schlepers

  Dat lijkt me super leuk! Om te winnen voor onze zoons maar ook onze twee dochters gaan dit helemaal geweldig vinden! Een topcadeau voor de muzikale kanjers! Doe heel graag mee!!

  20 september 2017 at 20:48 Reply
 • Judith den Ouden

  Jaaa super leuk! Ik loot heel graag mee voor mijn dochter Olivia!

  20 september 2017 at 20:52 Reply
 • Marian

  Oh daar gaat zoonlief echt elemaal van uit zn dak. Nu “leent” hij wel eens de cd speler van zn grote zus, maar ja je snapt hoe dat gaat die is daar dan weer niet zo blij mee. Met deze geweldige prijs kan hij eindelijk lekker zelf cd tjes luitsteren , en zelfs meezingen met de microfoon

  20 september 2017 at 20:54 Reply
 • Kirsten van Hoek

  Ooh wat een super gaaf ding zeg!! Hier 2 stoere boys die gek zijn op liedjes en dansen. Grote broer Boyan (8) wil zijn kleine broertje Levi (2,5)vast wel helpen hiermee. Hij begint steeds meer zinnen te zingen en dat is zo leuk! Ik ga super super hard duimen!!

  20 september 2017 at 20:57 Reply
 • Leoni Klijn

  Zo cool voor mijn kleine superster in de dop

  20 september 2017 at 20:58 Reply
 • Roosje Berg

  Dit vind ik leuk voor mijn neefje Moet er nu al om lachen bij het idee dat hij hiermee al zingend door de woonkamer sjouwt, ik denk dat hij het niet meer los zal laten als hij het eenmaal in handen heeft hahaha ik ken niemand zo vrolijk als hem en altijd aan het zingen! Ik doe dan ook graag mee en ga duimen want een beter cadeau kan ik me eigenlijk niet voor hem bedenken!

  20 september 2017 at 21:05 Reply
 • Mareille Jongkind

  Wat is deze super gaaf!! Onze Jim zingt alles mee dus door een microfoon zo’n nog leuker zijn!! En ik denk dat zijn nichtje en neefje vrolijk meedoen!!

  20 september 2017 at 21:30 Reply
 • Anna Wienen

  Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

  20 september 2017 at 21:46 Reply
 • Marian B

  Billy kan wel eens de beste vriend van mijn zoontje gaan worden! Ik zou ze graag aan elkaar voorstellen 😉

  20 september 2017 at 21:47 Reply
 • Femke

  Oh wat leuk! En een keer niet roze!
  Ik doe graag mee voor onze jongens!

  20 september 2017 at 22:03 Reply
 • Jacqueline Van de Manakker

  Wow dat zou onze Rens echt geweldig vinden en Lenn ook, ze zingen zo graag en ja daar worden wij zelf ook weer heel vrolijk van

  20 september 2017 at 22:04 Reply
 • Julia van empel-stamate

  Dat lijkt me leuk voor mijn zoontje.

  20 september 2017 at 22:12 Reply
 • Monique Gort

  Wat geinig! En dan ook nog in de kleuren van Spiderman……de perfecte radio voor mijn lieve zoontje

  20 september 2017 at 22:24 Reply
 • Réwana

  Geweldig, ik waag ook een gokje;)

  20 september 2017 at 22:32 Reply
 • Z. Kumru

  Super leuk! Ik doe graag mee!

  21 september 2017 at 00:52 Reply
 • Mira Heezen

  Mijn zoontje van 4 is gek op dansen, zodra hij muziek hoort met een lekkere beat gaan die billen al bewegen. Ik verwacht dat hij helemaal onafscheidelijk wordt met deze CD speler. Mocht ik hem niet winnen dan denk ik dat hij op 5 december wel geluk heeft 🙂

  21 september 2017 at 07:52 Reply
 • Riekie Bos

  ik waag graag een kansje voor mijn muzikale nichtjes!
  En zelf wil ik dan natuurlijk ook gezellig meedoen.
  Duim duim duim.

  Fijne dag en groetjes van Riekie

  21 september 2017 at 08:54 Reply
 • Lyn H

  Leuke winactie, ik doe graag mee

  21 september 2017 at 10:21 Reply
 • marc de raden

  ik doe heel graag mee voor mijn muzikale zoontje

  21 september 2017 at 21:24 Reply
 • Sabine Flothuis

  Ik denk dat dit nog wel eens een hit kan zijn bij mijn kids! Vooral mijn oudste (6) is nogal muzikaal en luistert nu haar cd’s beneden (tot in den treuren!) Voor mama én dochter is het natuurlijk erg fijn als ze lekker op haar eigen kamer kan luisteren en in alle rust en “geheim” kan mee zingen 😉

  Ik denk ook dat ze de kleurtjes juist erg mooi gaat vinden want ze zit in de anti-roze-meisjes-achtige-fase :p

  22 september 2017 at 09:50 Reply
 • Sheila Chopra

  Lijkt mij super leuk voor mijn neefje Kayaan! Deze wil hij zo graag!

  22 september 2017 at 09:57 Reply
 • Alyt van der Heide

  Ik ben enthousiast geworden. En ik weet zeker dat mijn dochter Tessa van 5 dit ook wordt! Echt iets voor haar. Ze zingt graag haar eigen, verzonnen liejdes en daar geniet het hele gezin dan van. Dit zou ze echt leuk vinden, ook om samen te zingen met haar vriendinnetjes!

  23 september 2017 at 21:56 Reply
 • kempenaers anita

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes , hier zullen ze hartstikke blij mee zijn

  24 september 2017 at 19:17 Reply
 • brants harry

  mijn kleinzoontjes luisteren graag naar liedjes van studio 100 dus dit zou goed van pas komen

  24 september 2017 at 19:19 Reply
 • May

  Wat een leuke winactie, echt kei stoer (kei… ook Brabantse roots hier ;-). Helaas geen Facebook (sindskort verwijdert), maar ik hoop toch mee te dingen voor mijn lieve dochtertje (4). X May

  25 september 2017 at 13:14 Reply
 • Peggy Elizen

  Superleuk, mijn dochter is bijna jarig, dat zou een leuk extra cadeau zijn voor haar.

  25 september 2017 at 13:50 Reply
 • Linda Raaijmakers

  Onze tweeling Eva en Lucas zijn dol op zingen en dansen dus hier zou ik echt punten mee scoren 😀

  25 september 2017 at 14:08 Reply
 • melissa

  Dat is leuk; niet zo’n standaard muziekspeler (origineel dat je hem kunt customizen!). Onze K3 in spe weet hier wel raad mee 😉

  25 september 2017 at 14:15 Reply
 • maris

  Super leuk voor mn dochtertje! ze is dol op zingen en dansen

  25 september 2017 at 14:34 Reply
 • Maaike ten Hoor

  Ik doe graag mee! Ik denk dat mijn dochtertje niet gaat stoppen met dansen en zingen 🙂

  25 september 2017 at 15:45 Reply
 • Anita te Gussinklo

  Super leuk, ik doe graag mee en Mama karaookt gewoon mee (haha)

  25 september 2017 at 16:30 Reply
 • Vivian Pesch

  Leuk..de kinderen houden allemaal van zingen. En een geweldig kado voor kleinzoon Billie.

  25 september 2017 at 18:33 Reply
 • Anne Dierselhuis

  Wat een leuke prijs dat ze deze toppers nog steeds produceren. Vroegah had ik de versie met cassettebandje uren en dagen plezier van gehad. Liedjes opnemen en overal kunnen luisteren. Meezingen maar vooral mensen en dieren interviewen, erg druk was ik hier mee. Bij een vriendinnetje de stal in om de koeien en kalfjes te onderwerpen aan een serieus vraaggesprek. Wat een fantasie hadden we. En wat gun ik mijn zoontje uren speelplezier. Dus ik waag heel graag een kans voor mijn kleine zangtalent

  25 september 2017 at 18:41 Reply
 • Tamara V

  Ik zou deze geweldig,gave karaoke speler heel graag als Sinterklaascadeau willen geven aan mijn kleine mannetje.
  (Hoef ik me daar alvast geen zorgen meer over te maken)

  25 september 2017 at 19:09 Reply
 • Annelies van Hurne

  Dit is echt een super leuk cadeau (sinterklaas) om aan mijn dochter te geven, dat gaat ze echt geweldig vinden. En als haar broertje oud genoeg is kan ie er ook nog mee.

  25 september 2017 at 20:06 Reply
 • cindy

  wauw leren zingen. na zingen .
  zoo belangrijk.
  duidelijk goed voor ontwikkelingssamenwerking met 3 kinderen. en mijn oppaskindjes! #ditzaleengrootsucceszijn. duimen hopen .

  25 september 2017 at 23:45 Reply
 • Michael noo

  Heel erg leuk!!! Voorspel met deze prachtige prijs heel veel gezellige winteravonden!! Kom dus graag kans maken

  25 september 2017 at 23:57 Reply
 • Nina Mol

  Voor mijn lieve kleinzoon: prachtig 5 dec. cadeau!

  26 september 2017 at 05:20 Reply
 • A.

  Gaaf ik wil wel zijn stemmetje horen 😉

  26 september 2017 at 08:57 Reply
 • Anneliese de Waaal

  Ohhh…..dat is erg leuk voor de kinderen, mijn dochtertje Sam en zoontje Nicky.
  Ik doe graag voor ze mee !! 🙂

  Groetjes Anneliese

  26 september 2017 at 09:30 Reply
 • Joke Dezijn-Oosterling

  Ik doe mee voor mijn dochter Aimy. Ze is gek op muziek , zingen en bijna jarig! Zou haar hier graag mee verrassen.

  26 september 2017 at 10:09 Reply
 • Anton Hompe

  leuk voor mijn kleindochter[s] uit Lelystad die zullen hier samen veel plezier mee gaan beleven als Opa uit Almere dit voor hun gaat winnen.
  suc6 allen en veel zing en luister plezier

  26 september 2017 at 13:30 Reply
 • Miekske Dingens

  Heel graag maak ik een kansje voor ons zoontje, hij vind het te gek als we een cd opzetten, maar zou liefst zelf aan de knopjes zitten. Gezien de stereo niet echt ‘kinderhandenproof’ is, zouden we heel graag een kansje maken! <3

  26 september 2017 at 13:39 Reply
 • Will Langenberg

  Wat een geweldig leuke cd speler.
  Ik denk dat mijn kleinzoon uit zijn dak gaat, als hij zo’n cool cadeau met de Kerst krijgt van oma en opa.
  IK heb geen Facebook, maar volg je op bloglovin.
  Hopelijk mag ik meedoen.

  26 september 2017 at 14:29 Reply
 • Iris

  Wat een tof ding zeg! Ik zou graag mee willen loten, maar ik heb geen Facebook

  26 september 2017 at 16:28 Reply
 • Rinskje van Gelderen

  Net wat voor mijn zoon.. Zie hem nu al swingen!

  26 september 2017 at 17:00 Reply
 • Daan L.

  Wat leuk! Perfect wanneer ik ga oppassen op mijn lieve nichtje

  26 september 2017 at 20:58 Reply
 • Manon Toemen

  Wat superleuk! In mijn kindertijd had ikzelf de variant met cassettebandjes! En inderdaad uren speelplezier! Dit zou onze oudste vast ook geweldig vinden!

  26 september 2017 at 21:06 Reply
 • Marieke

  Superleuk voor ons gezin! Muziek neemt bij ons een belangrijke plaats in. Ik speel gitaar en dwarsfluit, onze oudste dochter van 7 is net begonnen met hobo en is er iemand humeurig dan gaat de muziek aan en staat binnen de kortste keren iedereen dansend in de woonkamer. Hopelijk winnen we, zodat ook op hun eigen kamer de nodige moves geoefend kunnen worden!

  26 september 2017 at 22:10 Reply
 • Suzan

  Wat leuk! Mijn dochtertje en zoontje zijn gek op zingen, dus dit komt mooi uit!

  26 september 2017 at 23:29 Reply
 • Claudia Diependaal

  Wauw wat geweldig zeg. Ik doe heel erg graag mee! De kleinkinderen zouden hier zo gelukkig van worden!

  27 september 2017 at 01:54 Reply
 • Sonja Hubregtse

  Geweldige prijs ! Onze oudste zoon heeft een kinder DJ tafel, maar daar mag de jongste niet aan zitten 😉 Met deze prijs kan de jongste toch DJen…en mag de oudste er niet aan zitten 😉

  27 september 2017 at 10:13 Reply
 • Bea Kluin-Wiebelitz

  Voor mijn dochtertje van 2, die geen moment voorbij laat gaan om de longen uit haar lijf te zingen 🙂

  27 september 2017 at 11:28 Reply
 • Amber

  Super leuk ik doe mee voor mijn nichtje, ze is bijna 4 en kan nog niet praten, ze volgt speciaal onderwijs en dus is het leuk om op deze manier liedjes te leren.

  27 september 2017 at 13:17 Reply
 • Linda Smeets

  Wat enorm leuk! Ik doe graag mee voor onze dochter. Ze is dol op zingen!

  1 oktober 2017 at 23:53 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: