(Kids) Fashion, Beauty, Gastblogs

Karin | Een echte kerst make-over!

Deze week hebben we in de winkel waar ik werk een mooie make over gedaan. Het werd een complete kerst make-over! Hanneke veranderde van blondine naar brunette.

Kerst make-over voor Hanneke

Hanneke is docente, 36 jaar oud, getrouwd met Arthur en moeder van drie kids. Ze is een paar jaar geleden 30 kilo afgevallen en daar mag ze heel trots op zijn. Ze heeft een mooie taille gekregen en wil die nu graag benadrukken, maar weet niet hoe. Daarmee hebben wij haar natuurlijk geholpen met deze make-over. Dit is Hanneke ‘voor’.

 

 

Kapper en make-up

Ook wilde Hanneke zich bij de kapper laten verrassen. “Ze mogen van alles met m’n haar doen. Alleen geen kort koppie. Dat wil ik niet.” De kapster Jessica is met haar team aan de slag gegaan. Het werd een lange boblijn én een andere kleur. Spannend hoor.

Terwijl het haar in de verf zat, werd ze mooi opgemaakt door de make up artist Gerdien. De make up mocht extra opvallend zijn omdat we bij Hanneke een feestelijke look wilden creëren. Dit werd de ‘kerst make over’. Dus de ogen hebben een smokey eye effect gekregen en Gerdien heeft een mooie foundation gebruikt. Een beetje blush en een subtiele highlighter op de jukbeenderen.

 

 

Taille benadrukken

Hanneke vindt het moeilijk om haar mooie taille te laten zien. Hoe kun je daar nu alle aandacht naar toe trekken? Nou, dat is vrij simpel. Zorg dat je een mooie hoge broek of rok hebt die goed aansluit in de taille.

Accentueer het zandloperfiguur dat je hebt. Bijvoorbeeld met een kokerrok. Met daarop een blouse met een printje, dat is erg ín op het moment. En daarover een lang vest of een geklede blazer voor de feestdagen. De blazer geeft nog meer taille en bedekt de heupen een beetje. Een pump is mooi maar kan té klassiek ogen. Kies in dat geval voor een mooie sneaker met een glansje.

 

 

Hanneke draagt hier een bordeauxkleurige nepleren rok van Moscow, een leuk bloesje van VILA en een mooie donkerblauwe glanzende blazer van Summum. De donkerblauwe sneakers met zilveren printje zijn van VIA VAI. Als ketting de bordeauxkleurige leren choker met steentje van Pimps&Pearls.

Maar met de kerstdagen mocht het van ons nóg wat feestelijker. De trendy feestkleur van dit seizoen is rosé goud of brons. Een prachtige warme tint voor de kerstdagen. Gewoon gecombineerd met zwart is deze kleur het mooist. Het staat bijna iedereen.

 

 

Feestelijk voor de kerstdagen!

De bronskleurige jurk met plissérok en overslagtop is van Expresso. De jurk is mouwloos dus heeft ze er hier een zwart doorkijkshirt met lange mouw onder, ook van Expresso. Om het toch wat jonger en stoeder te maken, heeft Hanneke er een leren biker jacket van VILA op. Deze stijl is leuk met biker boots maar Hanneke koos liever voor de grappige zwarte sneaker met zwart glanzende luipaardprint van Tango . Met een pump en een mooie zwarte ketting wordt het geheel weer wat chiquer.

We vonden het een supergeslaagde make over. Ook Hanneke was hartikke blij met het eindresultaat. “Jammer dat ik nu niet op stap ga, dan had ik de show gestolen!”

 

Wat staat de kerst make-over je mooi, Hanneke!

 

Liefs, Karin
X by KA

You may also like

1 Comment

  • Karin | Lekker cocoonen met dit weer! | Lovely Charlotte

    […] Karin X by […]

    8 december 2017 at 20:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: