Lifestyle

Kerst Inspiratie | Onze kerstkaarten ⭐️

Persoonlijk vind ik zo’n foto kerstkaart echt niks, geef mij maar de standaard kerstkaarten met een cheesy tekst of plaatje 😉

 

Foute kersttruien

Helemaal leuk! Als wij met Kerstmis thuis zouden zijn, zouden deze zeker van de partij zijn. Ik weet niet of Dafydd daar zo blij van zou worden, gevalletje jammer maar helaas 😉

Maar meestal zijn wij met kerst niet thuis. We zijn of in Wales bij mijn schoonouders of bij mijn eigen ouders in het zonnige zuiden.

 

Kerstboom en je huis versieren

Dat doe ik wel ieder jaar. Of we nou wel of niet thuis zijn, die kerstboom en kerstversiering zal er komen. Eindelijk hebben we nu ook voldoende plek voor een redelijk formaatje dus die zal er komen ook!

Ik ben gek op kerst, de lampjes, kaarsje en de versiering alleen vind ik al een feest. Daarnaast is het heerlijk om een paar dagen écht niks te hoeven en vooral met de mensen van wie je houdt door te brengen ♡

 

 

Kerstkaarten

Zoals ik al zei, kerstkaarten met foto’s zijn niet echt mijn ding. Ik zie het al voor me dat ik én Ifan én Dafydd tegen hun wil in, in zo’n foute kersttrui moet heisen om vervolgens nog een beetje leuk op de foto te moeten gaan. Ik sla ‘m even over 😉

Doe mij maar een mooie, eenvoudige kerstkaart met een korte maar liefdevolle boodschap. Past veel beter bij ons! Of een nieuwjaarskaart, lekker origineel 🙂

 

 

Ik heb mijn kerstkaarten dit jaar besteld bij Kaartje2go. De voorkant van de kaart is een design wat van tevoren al klaar was, maar de achterkant heb ik wel zelf ‘gemaakt’. Dat kan je trouwens heel handig doen in de editor van Kaartje2go.

Het enige wat ik zelf nog moet doen is de adressen schrijven op de post doen. Maar als je zo georganiseerd bent dat je een handig excel bestandje met alle adressen hebt, kan je dit ook door Kaartje2go kunnen laten doen 😉

 

Hoe zien jouw kerstkaarten er dit jaar uit?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

1 Comment

  • Myrthe

    Ik ben ook niet zo van de foto kaarten. Ik vind dat eigenlijk alleen leuk bij mensen die ik echt goed ken; anders zegt zo’n foto niet zo veel. Ik vind jouw kaartontwerp wel heel erg leuk! Modern en strak, met een subtiele hint naar je blog met dat ‘lovely’ x-mas. Leuk gedaan!

    7 december 2017 at 20:57 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: