Gastblogs, Mama & Kids, Winactie

Karin | KAYA sieraden, wat een mooi cadeau!

Zodra de feestdagen er weer aan komen, worden we allemaal een beetje kriegelig omdat we originele cadeaus ‘moeten’ zoeken voor de kids. En vaak niet alleen voor de kinderen maar ook voor je partner en de opa’s en oma’s, en wie weet voor wie nog meer. Maar denk eens out of the box. Bijvoorbeeld aan een mooi sieraad van KAYA sieraden!

Tja, het is traditie. Eerst vieren we Sinterklaas met pakjes, surprises en gedichtjes. Even later is daar kerstmis met jawel, alwéér cadeautjes en presentjes. Dan is er vijf dagen later nog oud en nieuw, wat uitgebreid gevierd moet worden.

En als klap de vuurwerkpijl is mijn dochter 2 januari jarig, mijn stiefzoon 3 januari, mijn schoonmoeder 14 januari en m’n partner 25 januari. Mijn moeder komt er nog achteraan op 9 februari. En dan heb ik zó genoeg van visite, taart en lang zal ze leven. In de gloria, ja!

 

Inhoudsopgave

KAYA sieraden

Maar nu mocht ik voor een artikel op Lovely Charlotte iets uitkiezen van KAYA sieraden. En ik heb eens gekeken wat er allemaal voor leuks op die site staat. Er staan heel veel mooie armbandjes en kettingen op. Voor verschillende gelegenheden en voor verschillende personen.

 

moeder-en-baby-sieraden

logo-wwwkayasieradennl.png

 

Moeder & dochter

Voor moeder en dochter of zoon zijn er prachtige zilveren armbandjes. Wat lief om samen met je dochter dezelfde armband te dragen. Love forever, zo is het. Ook mooi als cadeau wanneer je vriendin of zus net moeder is geworden. Er is veel keus in verschillende armbandjes en je kunt zelf de bedeltjes uitkiezen. Je kunt het zo uitgebreid of duur maken als je wilt.

 

 

De maakster en eigenares Tanja Rakhou is dit mooie merk begonnen omdat haar dochtertje steeds  haar sieradenkistje plunderde. Het meisje (toen 3) wilde er net zo uit zien als mama. Tanja is daarna op zoek gegaan naar een sieraad voor moeder en dochter maar kon helaas niets vinden. Zo is ze op het idee gekomen om zelf deze sieraden te maken. Ze heeft haar baan vaarwel gezegd en is dit nieuwe avontuur begonnen. En met succes. Inmiddels heeft KAYA sieraden al heel wat bekendheid gekregen. Ze heeft in verschillende bladen gestaan zoals o.a. ‘Bruid’, ‘Flair’ en ‘Libelle’. Ze doet het goed, die Tanja. Het is ook geen wonder, kijk maar eens naar het volgende:

 

 

Deze armband is een mooi cadeau voor bijvoorbeeld jezelf, je moeder of oma. Aan dit zilveren schakelarmbandje kun je de namen van de (klein)kinderen hangen (Tanja graveert zelf de naam in het sieraad) met eventueel daarbij hun geboortesteen. Prachtig. Daar wordt toch iedereen gelukkig van?

 

 

 

BFF’s

Of deze ? De drie generaties armbanden. Hier maak je je moeder, jezelf én je dochter blij mee. Hoe mooi is het niet voor je moeder wanneer ze de verpakking openmaakt en dit mooie sieraad ziet? Je kunt haar vast niet gelukkiger maken. Het is ook de bedoeling dat deze armbanden van generatie op generatie doorgegeven worden.

 

Heeft jouw dochter het ook altijd over haar bff? Die van mij (10 jaar) in ieder geval wel. Het is blijkbaar heel belangrijk om steeds uit te spreken dat ze de beste vriendinnen voor altijd zijn. In hun taal: BFF’s.

Best Friends Forever. Dit is dan ook het ideale sieraad voor deze meiden. In dit hangertje kunnen de vriendinnen een foto of een lokje haar van elkaar bewaren.

 

Vader & zoon

Maar er is ook aan de mannen gedacht hoor. KAYA sieraden heeft echt stoere mannen- of jongenssieraden. Ik heb al een leuke gezien voor m’n vriend en zijn zoon. Na de scheiding (met zijn ex-vrouw) is de band tussen hen toch wat veranderd. Ik vind het een mooi symbool van vader & zoon en onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Ook hierin is er veel keus maar deze ik vind ik erg mooi.

 

 

Grove zwarte kralen en een zilveren sluiting. Eventueel nog een tekst op het plaatje dat er aan hangt.

 

Giving Back

En weet je wat ik nu zo bijzonder en mooi vind aan KAYA sieraden?

Tanja wilde iets doen voor kindjes die het niet zo makkelijk hebben als wij. Ze geeft van ieder verkocht sieraad, een deel van het geld aan Stichting Giving Back. Zo kunnen kinderen in Gambia naar school en hebben ze een betere toekomst.

 

 

Dat je nog veel kinderen mag leren lezen en schrijven. Alleen op die manier komt er een einde aan de armoede voor veel kinderen in deze delen van de wereld. Een mooi gebaar, Tanja! ♥

 

Win € 40,00 shoptegoed bij KAYA sieraden!

Wat moet je doen om kans te maken op dit shoptegoed?

Like de Facebookpagina van Lovely Charlotte én de Facebookpagina van KAYA sieraden. Laat een reactie achter met je voor- en achternaam en geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot 3 december. Op 4 december wordt de winnaar bekend gemaakt!

Het delen en taggen van vrienden in het Facebookbericht vergroot je kans om te winnen, en wordt ontzettend gewaardeerd ♡

Liefs, Karin.
X by KA

You may also like

14 Comments

 • Grete Karina

  Zo’n mooie persoonlijke armband met alle namen van de gezinsleden erop zou ik ook heel graag willen hebben!
  Dus ik loot graag mee voor dat gulle shoptegoed.

  19 november 2017 at 10:00 Reply
 • Nicol Meewis

  WoW! Wat ontzettend mooi deze zou ik heel graag winnen.
  Heb nog geen mooi sieraad gevonden waarbij ik mijn twee kindjes bij me zou kunnen dragen.. en hoe mooi zou het zijn als mijn man er ook bij zou kunnen?

  19 november 2017 at 11:49 Reply
 • Heidie

  Ha ha, herkenbaar uit het verhaal, zo’n dochtertje die het sieradenkastje probeert te plunderen….
  Daarom doe ik graag mee met deze mooie actie voor het shoptegoed van KAYA sierraden want ik heb er een geweldig kinder eenhoorn setje gezien (en mijn dochtertje is dol op eenhoorns !)

  19 november 2017 at 12:18 Reply
 • Marian B

  Mooie prijs weer! Ik zou wel een Gepersonaliseerde Moeder en Dochter set willen, doe daarom graag mee!

  19 november 2017 at 12:45 Reply
 • Anna

  Ik doe heel graag mee..!!

  Facebook: An Na

  19 november 2017 at 13:58 Reply
 • Patricia Paling

  Echt prachtig!!! Onze moeder-dochter armbandjes zijn helaas kapot! Het zou geweldig zijn als we op deze manier nieuwe kunnen uitzoeken! Dat zou een bijzonder mooi kado voor mijn dochter haar 6de verjaardag (op 22-12) of voor onder de kerstboom!

  19 november 2017 at 15:20 Reply
 • Diny Gijsberts

  Ik heb youtube abbo
  Beide facebook geliked en gedeeld
  volg instagram onder Momzymom
  Pinterest onder DinyG
  Twitter onder MissMomzy
  blogloving ook

  20 november 2017 at 09:21 Reply
 • Kristel

  Ze hebben echt super mooie sieraden. Hier maken we graag kans op om iets moois uit te zoeken.

  20 november 2017 at 11:37 Reply
 • Miranda de Jong

  Beiden FB pagina’s like ik al 🙂
  Ik maak graag kans, zo kan ik voor mijn oudste dochter een mooie medaillon ketting bestellen.

  22 november 2017 at 11:15 Reply
 • Linda Smeets

  Wat een mooie en bijzondere sieraden collectie! Ik doe graag mee want een mooi moeder-dochter sieraad staat nog op mijn verlanglijstje.

  Overigens vind ik het een heel mooi gebaar dat er van ieder verkocht sieraad een gedeelte naar de arme kindertjes gaat!

  30 november 2017 at 15:29 Reply
 • Marianne S.

  Beide pagina’s geliked. Mooie sieraden om herinneringen vast te leggen. Voor mijn dochter. Ze weet wel waarom!

  1 december 2017 at 12:43 Reply
 • Gerda

  Wat een geweldig initiatief dat Tanja ieder verkocht sieraad, een deel van het geld aan Stichting Giving Back doneert! Zou prachtig zijn om een bijzondere sieraad te kopen voor mijn dochter! <3

  1 december 2017 at 22:33 Reply
 • Claudia Diependaal

  Wow wat vind ik dit een geweldige winactie zeg. Ik doe heel erg graag mee! #LOVE #IT

  2 december 2017 at 17:17 Reply
 • Sylvia Groenbroek

  Dat zou heel fijn zijn om te winnen

  3 december 2017 at 12:10 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: