Persoonlijk

Kaarsje voor Youp

Kinderkanker, een ver-van-mijn-bed-show dacht ik altijd. Zoiets overkomt ons of iemand uit onze omgeving niet. Tot we er afgelopen week toch keihard mee geconfronteerd werden.

Tekening is gemaakt door Julie

Een van mijn beste vriendinnen, ceremoniemeester op onze bruiloft, tegelijk waren we in verwachting van onze zonen. Afgelopen december heeft ze een tweede wolk van een zoon mogen krijgen, Youp.

Maar al snel werd duidelijk dat er iets mis was, goed mis.

Lieve, kleine, dappere, moedige en sterkte Youp heeft kanker. Hij ligt nu in het ziekenhuis en heeft vandaag eerst een operatie en daarna zijn eerste chemokuur gehad.

 

#KaarsjevoorYoup

Ik zit al minstens anderhalf uur naar m’n scherm te staren en te bedenken wat ik hier nog verder zou moeten schrijven. Ik weet het niet. Er is niks wat ik kan schrijven dat het dragelijker maakt. Niks wat ik kan doen.

Maar er is wel een ding wat ik jullie wil vragen om te doen…

Youp, zijn grote broer Bram en zijn ouders kunnen alle steun en warmte gebruiken op dit moment. Zouden jullie een kaarsje voor ze willen branden? Als je hiervan een foto zou willen delen op Social Media met de #kaarsjevooryoup zou dit fantastisch zijn! De mama van Youp verzamelt alle foto’s en hangt ze op in zijn kamertje.

Ontzettend bedankt!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

3 Comments

 • Bregje

  Wat verschrikkelijk! Heel veel sterkte voor Youp, zijn broertje en ouders en ook voor de familie en jullie als vrienden. Zet ‘m op Youp! ❤
  Bregje onlangs geplaatst…Alle ballen uit de lucht in de soepMy Profile

  13 maart 2017 at 20:59 Reply
 • sandra

  heel veel sterkte deze tijd
  ik brand een kaarsje voor youp

  15 maart 2017 at 22:05 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: