Beauty

Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

Sinds ik mijn haar ben gaan verven omdat ik toch echt wel grijs begon te worden, heb ik last van mijn hoofdhuid. Ik heb altijd al een gevoelige hoofdhuid gehad, maar nu ontstonden er allemaal schilfers en kreeg ik naast een gevoelige ook nog eens een extreem jeukende hoofdhuid!

 

Jeukende hoofdhuid

Gevoelig haar en hoofdhuid is een ding, maar een jeukende hoofdhuid is echt verschrikkelijk. De dag dat ik mijn haar had gewassen ging het prima, de dag erna begon ik al wel een beetje jeuk te krijgen. Maar de derde dag was het niet uit te houden. Het leek wel alsof ik luizen had!

Op een gegeven moment werd het zo erg dat ik ’s nachts wakker werd van de jeuk, een borstel pakte en hiermee hard over mijn hoofd ging om de jeuk maar te stoppen. Ik krapte soms tot bloedens toe.

Daarnaast had ik ook veel last van schilfers. Zodra ik mijn haar in een scheiding kamde kwam de witte puntjes tevoorschijn. Bij mijn haargrens op mijn voorhoofd kon je de schilfers letterlijk zien zitten. Niet alleen lastig, maar ook nog eens echt niet mooi.

 

Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

 

Olive Way

Tijdens een persdag van een pr-bureau maakte ik kennis met de producten van Olive Way. Olive Way is een Grieks bedrijf dat zijn producten naar o.a. Nederland exporteert. Alle producten zijn, je raadt het al, verrijkt met al het goede uit olijven.

“Oliveway’s filosofie op groene, natuurlijke elementen verwerpt het gebruik van GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en conserveringsmiddelen op basis van parabenen in haar producten. Ze maken gebruik van recyclebare verpakkingen, die het laagst mogelijke gewicht en volume hebben.”

Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

Olive Way | Nooit meer een jeukende hoofdhuid!

Redder in nood!

Je hoeft maar een klein beetje van de shampoo te gebruiken. De geur is zacht en fris. Je masseert de shampoo in op je hoofdhuid en je haar, en laat het schuim een paar minuutjes zijn werk doen. Ik gebruik hierna gewoon mijn eigen conditioner. Na het douchen gebruik ik in handdoek droog haar de lotion.

Voor mij is de hydraterende shampoo en lotion een echt redder in nood! Al vanaf het eerste gebruik merkte ik dat ik een minder jeukende hoofdhuid had en dat mijn hoofdhuid minder gevoelig begon te worden.

Na 2 á 3 keer waren de schilfers en de jeuk volledig verdwenen! Ik had niet verwacht dat de shampoo en lotion zó snel en zó goed zouden werken. Ik ben groot fan en gebruik niks anders meer 🙂

Heb jij ook zo’n last van een jeukende hoofdhuid?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

6 Comments

 • Natasja schrijver

  Goedemorgen waar zijn deze haarproducten te koop ?

  7 november 2017 at 10:40 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Goedemorgen 🙂 Als je op de link in de tekst klikt, kom je uit bij de webshop van Olive Way. Daar kan je de producten kopen. Fijne dag!

   7 november 2017 at 10:42 Reply
 • Rory

  Wat leuk (en grappig)! Ik schreef er onlangs ook over (ik heb dan weer een ander product als werkelijk hele fijne oplossing). Maar goed om te weten. Lastig is dat hé zo’n jeukende hoofdhuid. Normaal gesproken heb ik er minimaal een keer per jaar een flink aantal maanden last van.
  Rory onlangs geplaatst…Hoe gezellig ‘Gezinnig’ kan zijn. Iets met Checkpad en SlaapkletsMy Profile

  9 november 2017 at 09:44 Reply
 • Sint Tip | Me-time met Treets Traditions | Lovely Charlotte

  […] body butter is perfect voor de droge huid! En laat ik in de winter nou net van die jeukende benen hebben. Vooral na het douchen zijn ze erg […]

  13 november 2017 at 20:00 Reply
 • Verjaardag Giveaway #16 | Oliveway | Lovely Charlotte

  […] eerder schreef ik een review over de producten van Oliveway. Ik ben ontzettend tevreden over deze producten met een van jullie ook blij maken met een setje én […]

  13 december 2017 at 20:00 Reply
 • Blog | Terugkijkend op 2017 | Lovely Charlotte

  […] zoveel leuke samenwerking gehad, dat het wederom erg lastig is om te kiezen. Mijn samenwerking met Oliveway was erg geslaagd. Zij vonden mij review erg goed en hebben zelfs de producten die ik hem reviewed […]

  15 januari 2018 at 18:30 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: