Persoonlijk

Hieper de piep, hoera! Weer een jaartje ouder!

Hieper de piep, hoera! Ik ben jarig vandaag. Weer een jaartje ouder geworden 😉

The (bijna) big 3 0? Geen probleem!

Vandaag ben ik 29 jaar geworden. Nog een jaartje en dan is het zover, de big 3 0! Ik hoor vaak om me heen dat hier best tegenop gekeken word. Eerlijk gezegd heb ik er niet zo’n problemen mee. Stiekem vind ik het zelfs wel een beetje fijn.

Dit heeft vooral te maken met het feit dat ik vrij jong (nog nét geen 24) moeder ben geworden. Het was een bewuste keuze. Wat me toen erg opviel, is dat er altijd een beetje gekeken werd of ik nou de oppas of de mama zou zijn. Het is me serieus een keer gevraagd!

Dus laat maar komen die 30, ik vind het helemaal niet erg!

 

Minder leuk aan ouder worden

Wat ik wel wat minder vind, zijn de dingen die er met je lijf gebeuren als je ouder word. Een kater voelt meer als een Bengaalse tijger en de lijntje van het lachen verdwijnen opeens niet meer. Een paar maanden geleden liet ik voor het eerst mijn hele haar verven. Niet omdat ik eens wat anders wilde, maar je kon gewoon niet meer om de grijze haren heen! Volgens Dafydd zag je er niks van, maar zelfs mijn vader viel het op. Nou, dan weet je het wel 😉

Op de fiets naar de stad voor een avondje in de kroeg? Mij niet gezien! Doe mij maar een glas wijn op de bank onder het genot van een fijne serie of een avondje met vrienden kletsen aan de keukentafel. Soms vind ik het nog wel eens jammer en borrelt het “kroegtijger” virus wel op. Lekker dansen en aan het einde van de avond dronken je nest in.

Maar de volgende ochtend ben ik toch altijd weer blij dat ik het NIET gedaan heb. Zeker als Ifan om 6:30 uur “Is het al ochtend?” naast me staat te tetteren 😉 Gelukkig heb ik een ontzettend lieve man die er dan uit zou gaan (dank lief 🙂 ), maar het is het me gewoon niet meer waard!

 

Hoe ervaar jij het ouder worden? Vind je het lastig, of heb je er niet zoveel moeite mee?

 

Psst, je kan nog tot 25 december meedoen aan de winacties van de win 5-daagse!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

7 Comments

 • Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd!!! Ik voel me de laatste jaren af en toe ook wel oud. Vooral inderdaad de dag na een feestje. Vroeger ging ik de dag erna gewoon opnieuw stappen, maar nu kan ik alleen maar bankhangen op zo’n dag.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Tag: Wat maakt het nou voor jou een echte kerst?My Profile

  19 december 2016 at 07:11 Reply
 • Fleur

  Gefeliciteerd! 30 worden vond ik geen problem! Je weet dan ongeveer wel wat je wilt en heb je de nodige levenskennis opgedaan. Het gaf allemaal wat meer rust.
  40 daarentegen….

  19 december 2016 at 08:34 Reply
 • Lotte

  Gefeliciteerd!! x

  19 december 2016 at 08:42 Reply
 • Sammie

  Gefeliciteerd!!! Ik word in januari 30 en vind het wel een dingetje, afscheid nemen van de 20

  19 december 2016 at 12:15 Reply
 • Marguerita

  Gefeliciteerd! Ik vond het wel leuk om 30 te worden, daarna werd het leven ook een stuk leuker en makkelijker
  Marguerita onlangs geplaatst…“Grrr Dinosaurus” de premiere van Peppa musical De Grote PlonsMy Profile

  19 december 2016 at 19:49 Reply
 • Marsha

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Marsha onlangs geplaatst…THE CHRISTMASS TAG | Nog een paar dagen!My Profile

  20 december 2016 at 11:29 Reply
 • Vanessa

  Een beetje laat, maar alsnog een gelukkige verjaardag! Ik ben 27 jaar en ik vind het ouder worden toch een beetje moeilijk. Als mensen me vragen hoe oud ik ben, dan heb ik altijd de neiging om 25 jaar te zeggen. Ik denk dat ik daar ben blijven hangen, haha!
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Voyage en Inde parfumMy Profile

  26 december 2016 at 16:50 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: