Persoonlijk

Year in review | Mijn 2016

Ik heb er zitten twijfelen of ik een jaaroverzicht zou plaatsen. Maar toen ik de blog “mijn 2016” bij Vera Camilla tegenkwam, besloot ik om hem over te nemen. So here it goes!

1. Wat gaf je het meest het gevoel dat je leefde dit jaar?

Het gevoel dat we ondanks de tegenslagen op huizengebied, ons er doorheen hebben geslagen en uiteindelijk een heel fijn en mooi huis hebben gevonden.

En daarnaast het gevoel van thuiskomen toen ik Haarlem weer inreed na 6 weken bij mijn ouders te hebben gewoond in Brabant. Niet dat we het daar niet fijn hebben gehad, maar ik ben toch wel echt verknocht aan Haarlem.
2. Hoe verraste je jezelf in 2016?

Dat ik, en mijn gezin, zo ontzettend flexibel zijn. We hebben veel keren moeten verhuizen en natuurlijk waren we het soms echt helemaal zat, maar we gingen gewoon door.
3. Van wat had je spijt dit jaar?

Een flinke ruzie met m’n moeder toen we daar woonden. Ik zal verder niet in details treden, but it ain’t pretty. Is uiteindelijk helemaal goed gekomen en we hebben het er niet meer over. Maar soms kunnen dingen aan me blijven knagen (iets met ’s nachts en niet kunnen slapen).
4. Wat liet je het hardste huilen dit jaar?

Ik denk Ifan, maar dan in de positieve zin. Hij kan mij ontroeren tot in tranen met zijn spontane uitspraken, gegiechel en boeven streken ♥

 

Lovely Pictures #1 2016 | Pers, pannenkoeken en piet!
5. Waar was je het meest dankbaar voor dit jaar?

Voor mijn gezin, familie en vrienden.

Op Dafydd kan ik altijd terugvallen als het nodig is. We staan soms lijnrecht tegenover elkaar, maar als het erop aankomt, is ‘ie er altijd voor me.

Mijn familie heeft ons ontzettend veel en goed geholpen in het hele verhuis proces het afgelopen jaar. Ik snap dat het voor mijn ouders ook niet altijd makkelijk was. We zijn ze erg dankbaar.

En mijn vrienden hebben ons geholpen waar ze konden. De was, opvang voor Ifan, een belletje om gewoon even te vragen hoe het is, noem het maar op. Dat doet ons goed!
6. Wat heb je dit jaar bereikt waar je trots op bent?

Ik heb hard gewerkt aan Lovely Charlotte en dat werpt zijn vruchten af. Op 1 november is het dan ook officieel mijn bedrijf geworden, en daar ben ik best trots op.

Ook ben ik trots op hoe we met de verhuissituatie om zijn gegaan. We hebben zoveel mogelijk de rust en regelmaat proberen te bewaren voor Ifan en dat ik goed gelukt. Ik denk dat hij het niet als vervelend heeft ervaren.
7. Hoe was dit jaar beter dan 2015?

We hebben eindelijk een grote mensen huis! Weg met al die trappen en hallo tuin!
8. Hoe was dit jaar slechter dan 2015?

Veel stress van het vinden van een huis. Sorry, het wordt een beetje eentonig 😉
9. Waar had je meer tijd aan willen besteden dit jaar?

Toch wel aan mijn blog. In de zomer heb ik hier weinig aandacht aan besteed en dat vind ik toch jammer. Je merkt dit meteen aan alle cijfers, die kelderen naar beneden.
10. Wat was je favoriete tv-programma in 2016?

Netflix, haha. k denk dat we in het gehele jaar niet tot nauwelijks tv hebben gekeken.
11. Als je terug kon gaan naar de eerste dag van 2016 om jezelf een advies te geven, welk advies zou dat dan zijn?

Het komt allemaal wel goed, schatje 🙂
12. Hoe ben je dit jaar gegroeid als persoon?

Ik ben blij met wie ik ben en wat ik doe. Ik zit nu in een fase in mijn leven dat het me allemaal niet meer zo uitmaakt wat andere mensen van me vinden en denken. Ik doe mijn eigen ding, ben wie ik ben en als andere dit niet leuk vinden, dan maar lekker niet!

 

Lovely Pictures #7 | Happy New Year!
13. Wat is het belangrijkste dat je leerde dit jaar?

Als je iets wilt bereiken, ga er dan voor. En laat je door niets of niemand stoppen!
14. Welke goede voornemens bedenk je voor het komend jaar?

Lekker doorgaan met wat ik doe. Tijd investeren in de dingen die ik leuk vind en in de personen van wie ik houd. Meer organisatie in ons leven.
15. Welke goede voornemens behoud je voor het komend jaar?

Meer dates met Dafydd!

 

Hoe was jouw 2016?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: