Interieur

Interieur Inspiratie | Mijn thuiskantoor ‍

Sinds we in ons nieuwe huis wonen heb ik mijn eigen ruimte waar ik rustig kan werken, mijn thuiskantoor. Ik werkte voorheen aan de keukentafel en werkte toch dat ik snel afgeleid werd. Daarnaast moest ik iedere dag alles opruimen en dat werkt niet altijd even handig. Ik laat je zien hoe ik mijn thuiskantoor heb ingericht.

Bureau

Hier hoefde ik niet lang over na te denken, ik koos direct voor een wit bureau. Ik kocht deze bij IKEA. Tevens kocht ik hier een schraag, hiervoor koos ik de contrasterende kleur zwart om niet alles zo ‘clean’ te hebben. Het ‘Alex’ ladekastje tikte ik op de kop via Marktplaats, maar is ook bij IKEA te koop.

Interieur Inspiratie | Mijn thuiskantoor ‍

iMac

Na lang sparen werd mijn geduld beloond en kon ik mijn geliefde iMac kopen! Het is een 21,5 inch. Wat mij betreft groot genoeg. Zo ontzettend blij met deze compiler. Het formaat is goed, hij is stil en super snel. Daarnaast heb je alleen een beeldscherm en niet ook nog eens een hele kast die ergens onder je bureau weggemoffeld moet worden.

Ik heb voor de computer een verhoger gekocht zodat ‘ie precies op ooghoogte staat.

Verder heb ik een goede bureaulamp en wat accessoires op m’n bureau staan. Ik ben nog niet helemaal tevreden met mijn ‘desk decor’ maar het komt steeds verder in de goede richting.

Interieur Inspiratie | Mijn thuiskantoor ‍

Thuiskantoor

Ik ben heel blij met deze ruimte. De ruimte opzicht is niet heel groot, maar alles wat ik nodig heb past erin. Buiten mijn bureau heb ik nog twee plankjes aan de muur tegenover het bureau. Hier staan gewoon wat leuke dingetjes op. Net zoals op de vensterbank.

Voor de raam zou ik nog wel graag jaloezieën hout willen. Dit blijf ik toch een van de mooiste raamdecoratie vinden.

Interieur Inspiratie | Mijn thuiskantoor ‍

Interieur Inspiratie | Mijn thuiskantoor ‍

Interieur Inspiratie | Mijn thuiskantoor ‍

Interieur Inspiratie | Mijn thuiskantoor ‍

Verder staat er nog een Kallax kast van IKEA. Hierin bewaren we al onze administratie en dergelijke. Niet de meest mooie kast, maar wel erg praktisch! Bovenop deze kast staat de printer, twee lectuurbakken, een bakje voor bonnetjes en een setje wat van mijn oma is geweest.

Werk jij ook vanuit huis en heb je dan ook een thuiskantoor?

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

4 Comments

 • Marguerita

  Heel mooi <3 je mok met gouden stippen is superleuk trouwens
  Marguerita onlangs geplaatst…Lifehack voor wijnliefhebbers en andere keukengadgetsMy Profile

  23 januari 2018 at 11:39 Reply
 • Myfabulouscurves

  ziet er heel leuk uit ❤️iMac

  24 januari 2018 at 09:53 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: