Lifestyle

Ik biecht op, ik ben verslaafd…

Er is toch iets wat ik moet opbiechten. Ik schaam me er een beetje voor, maar ik ben verslaafd. En niet zo’n beetje, nee gewoon echt hooked! Het is helemaal niet handig, het kost veel geld en daarnaast is Dafydd er ook echt niet heel blij mee. Hij tolereert het, maar als het even zou kunnen zou ‘ie het liefste hebben dat ik het nooit meer doe.

Afgelopen week gebeurde het me weer, ik was er toch echt al een tijdje mee gestopt. Ik zag het en ik wilde het. Zo simpel gaat dat dan, totaal geen ruggengraat. Het vlees is zwak en dus gaf ik aan het verlangen toe. Ach, en zo erg is het af en toe toch ook niet?! Het voelt zo lekker en ik word er oprecht blij van. Ik kan er ook altijd wel een smoesje voor verzinnen om het te doen.

Meestal doe ik het zo dat Dafydd het niet zo in de gaten heeft. Meestal vertel ik het hem wel eerlijk achteraf, maar dan is het leed al geschied. Hij gedoogd het, maar ik kan je vertellen dat hij er niet altijd blij mee is. Ik snap het ook wel, voor hem is het ook vervelend.

Naderhand voel ik me slap. Heb ik weer toegegeven aan dat onbedwingbare verlangen, kon ik de aantrekkingskracht toch niet weerstaan. Het blijft toch een sneue bedoeling dat ik dit nodig heb.

Zoals ik al zei gebeurde het me afgelopen week weer. Ik liet me verleiden tot het ONLINE SHOPPEN bij Bent.be. Ik was op zoek naar pumps, maar bestelde uiteindelijk sneakers van Puma, een tas van Valentino en slipper van Havaianas voor Ifan. En wederom was ik weer gezwicht. De schoenen zitten fantastisch en de tas is prachtig, maar of ik het echt allemaal nodig had?

 

Ik biecht op, ik ben verslaafd...

Ik biecht op, ik ben verslaafd...

Ik biecht op, ik ben verslaafd...

Ik biecht op, ik ben verslaafd...

 

Ik moet toch echt minder online gaan shoppen en niet meer toegeven aan al het pracht en praal op die webshops 😉

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

11 Comments

 • Lisette

  Tja, niet meer met drank op achter de computer werkt bij mij bijzonder goed. Gelijk twee verslavingen getackeld…

  18 juni 2018 at 20:51 Reply
 • Will Langenberg

  Wat een heerlijke verslaving heb jij.
  Ik heb daar af en toe ook last van, en ik geniet daar zo van.
  Alleen iets te veel geld vliegt dan zo snel de deur uit en dat is zo jammer.
  Moet toch maar eens in therapie. Ha ha ha !!

  18 juni 2018 at 23:19 Reply
 • Karin

  Wat een rotverslaving. Maar het is ook allemaal zo leuk! Als ik iets on line koop, is het meestal een miskoop. Ik moet het echt eens afleren. Ik ga afkicken. Doe je mee? 😉

  18 juni 2018 at 23:45 Reply
 • Tamara S

  Ik hou er ook zo van! Toevallig dat ik die sneakers 2 weekjes geleden in het zwart kocht, maar dan weer eens in een echte winkel. Dat vind ik ook nog steeds zo leuk. “Ik ben Tamara en ik ben een shopaholic” 😉

  19 juni 2018 at 02:21 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Hoi, ik ben Charlotte en een shopaholic 😉 Ze zijn ook gewoon té leuk om niet te kopen, ik geef je gelijk hoor!

   19 juni 2018 at 13:43 Reply
 • Anja

  Hahaha, genot om te lezen! Leuke blog.

  20 juni 2018 at 13:30 Reply
 • Lovely Pictures Juni | Chaos, veel alleen en een nieuwe baan! | Lovely Charlotte

  […] Ik kreeg ondertussen nog een leuke mail of ik wilde samenwerken met webshop bent.be. Uiteraard wilde ik dat wel! You can never have to many bags or shoes […]

  21 juli 2018 at 20:01 Reply
 • Webshop Schattige Babykleertjes | Shoplog | Lovely Charlotte

  […] van mijn favoriete bezigheden is (online) shoppen. Dat instant geluksgevoel van het pakketje wat word afgeleverd en het aanpassen van alle nieuwe […]

  8 december 2018 at 20:01 Reply
 • winkel blogger

  Geweldig artikel.

  23 augustus 2019 at 15:14 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: