(Kids) Fashion

Ik ben verliefd! En niet op mijn man…

Tot over mijn oren, liefde op het eerste gezicht. En nee, niet op mijn man…

Verliefd op iets wat heerlijk zacht is, maar toch ook stevig. Ontzettend hip en helemaal van dit moment. Iets stoers heeft maar ook vrouwelijk. Benieuwd?

Mijn nieuwe Adidas Superstars van de webshop Sneakers enzo! Echt helemaal hotel de botel ben ik van deze fijne, zacht roze sneakers ♥

img_2652

Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n sneakers meisje. Ik loop liever op wat “nettere” schoenen dan op casual sneakers. Maar ik moet bekennen. Het loopt goddelijk!

img_2653

De Adidas Superstars zijn heerlijk zacht van binnen en verrassend warm! De kleur is heel mooi zacht roze waardoor ze een echte vrouwelijke touch krijgen. Voor mij als beginnend sneaker meisje wel fijn 😉 Ik vond sneakers altijd een beetje lomp staan bij mezelf. Als ik andere ermee zag lopen vond ik het altijd onwijs tof, maar vond het gewoon niks voor mij. Maar nu ik al een tijdje (weliswaar af en toe) sneakers draag, begint het langzamerhand te wennen en voel ik me geen bigfoot meer!

img_2647

Het bestelproces ging erg gemakkelijk en snel bij de webshop Sneakers enzo. Ik vind dit altijd een erg belangrijk aspect van een webshop. Ik ben niet bepaald geduldig en wil mijn bestelde items liever gisteren als vandaag hebben, herkenbaar?! Eén dag nadat ik ze bestelt had waren ze al binnen! Super service dus!

Voor een leuk paar Adidas sneakers of goedkope Nike sneakers kan je terecht bij de Sneaker Outlet van Sneakers enzo! Neem zeker even een kijkje 🙂

Wat vind jij van sneakers? Ben jij ook helemaal verliefd op een tof paar of vind je het helemaal niks en draag je liever andere schoenen? Ik ging van neeh naar yeah, was jij meteen verkocht of heeft het ook even geduurd?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

4 Comments

 • Vlijtig Liesje

  Ik draag eigenlijk nooit sneakers. Ook omdat ik altijd rokken draag, en daarbij vind ik sportschoenen niet zo leuk staan.

  Maar deze lijken me heerlijk zitten, en de kleur is heel mooi vind i.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Hoe krijg je pesticiden van je fruit en groentes af?My Profile

  14 oktober 2016 at 11:13 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ik ben ook niet van de sneakers onder een rok/jurk. Het is helemaal hip nu, maar ik vind het persoonlijk niks. De schoenen zitten echt heerlijk!

   14 oktober 2016 at 16:26 Reply
 • sammie

  Superstars blijven leuk! Deze kleur heb ik nog nooit gezien, gaaf!

  14 oktober 2016 at 11:17 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: