Speelgoed

Ifan’s favoriet | NERF N-Strike Elite Infinus Blaster

Rennen, vliegen, vallen en weer opstaan! Het liefste is Ifan de hele dag in beweging. Stil zitten in de klas is al een hele opgave dus thuis is ‘ie lekker actief! En waarmee beter dan met de nieuwe NERF N-Strike Elite Infinus Blaster 😉

Waar komt NERF vandaan?

NERF is opgericht in 1969 toen een oranje bal werd ontworpen voor balspelen in Amerika. NERF betekent Non Expanding Recreational Foam. De pijltjes en balletjes zijn hier ook van gemaakt.

Oorspronkelijk werd NERF ontworpen door Park Brothers. Dit bedrijf werd in 1991 overgenomen door Hasbro.

Wat is NERF?

NERF is speelgoed dat bestaat uit blasters en bogen. Hiermee kan je darts schieten die gemaakt zijn voor zacht schuim. Er zijn veel verschillende blasters te verkrijgen, voor zowel jongens als meisje. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Persoonlijk vind ik dat dit ook wel eerder kan, maar dat is uiteraard erg persoonlijk.

De blasters kunnen de darts afvuren op verschillende afstanden. Er zijn blasters verkrijgbaar die één dart per keer kunnen afvuren en blasters die meerdere darts tegelijk kunnen afvuren.

NERF N-Strike Elite Infinus Blaster

Deze NERF blaster is anders dan de andere, je kan deze namelijk laden tijdens het spel! Dit doe je door de gemotoriseerde snel-laad technologie waardoor waardoor de darts automatisch in het trommelmagazijn worden geladen. 

Het trommelmagazijn kan ook los geladen worden met maar liefst 30 darts. Dit is handig los te koppelen van de blaster door een knopje in te drukken.

Bij elke NERF blaster zit er een extra veiligheid voordat je darts kan afvuren. Er moeten namelijk twee knoppen tegelijk worden ingedrukt voordat de blaster begint met vuren. Dit vind ik zelf erg prettig. Zo ben je er zeker van dat de blaster niet per ongeluk kan vuren.

Lees ook -> Ifan’s favoriet Transformers Power Charge BumbleBee

Ifan is gek op de NERF N-Strike Elite Infinus Blaster! Hij vind het fantastisch om op zelfgemaakt targets te schieten. Van Lego bouwt hij de meest grote of kleine doelen. Ik merk wel dat ‘ie een tikkeltje zwaar wordt na een tijdje.

De NERF N-Strike Elite Infinus Blaster is o.a. bij Bol.com verkrijgbaar voor € 59,95.

Veel liefs,
Charlotte ❤️

You may also like

1 Comment

  • Lovely Favorites December | Nerf, Vondels & Filorga | Lovely Charlotte

    […] werken en zijn er heel blij mee. Het leuke ervan is ook dat je tegen elkaar kan strijden. Met de Nerf blasters met pijltjes moet je toch wat voorzichtig zijn en kunnen de pijltjes soms best hard […]

    24 december 2018 at 20:02 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: