Healthy Lifestyle, Hotspots

Hotspot | Gezondigd in Amsterdam

Wat is er nou fijner om ergens lekker te kunnen zitten, lekkere koffie of een sapje te kunnen drinken en ook nog lekker te kunnen eten? Bij Gezondigd aan het Haarlemmerplein in Amsterdam kan het allemaal!

 

Hotspot | Gezondigd in Amsterdam

 

De fijne, ongedwongen sfeer komt je als eerste te gemoed als je deze leuke zaak binnen stapt op de hoek van het Haarlemmerplein. Het hippe design en de grote raampartijen maken het heerlijk om hier te gaan zitten. En het ontzettend vriendelijke personeel maakt het plaatje compleet!

 

Niks is helemaal perfect. Gelukkig maar. Want een beetje zondigen is niet erg en soms juist hartstikke lekker! Welkom bij GEZONDIGD, waar heel veel gewoon gezond is, maar waar een schoonheidsfoutje graag door de vingers wordt gezien! Want: laten we eerlijk wezen!

 

Bij Gezondigd eet je een lekker ontbijtje met yoghurt met granola of een lekker eitje. Voor de lunch kan je kiezen uit heerlijke broodjes of een frisse salade. Dit alles spoel je weg met een verse sap of een lekkere cappuccino!

En aan de zoetekauw is ook gedacht. Wat dacht je van een stuk dadeltaart met cashew en citroen of bananenbrood met noten? Klink goed, toch?!

GEZONDIGD
Haarlemmerplein 36
1013 HS Amsterdam

 

Naast Gezondigd maakt de eigenaar Gerben ook nog GoedSnoep. GoedSnoep zijn gezonde snoepjes. Alles wordt met de hand en met liefde gemaakt.

 

GoedSnoep is er speciaal voor de bewuste snoepkont. Snoep van fruit. Niks meer, niks minder.

 

G

GoedSnoep is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: SnoepSnack en SnoepGom. De SnoepSnack is gedroogd fruit in de smaken ananas, appel en mango. Doordat het vocht wordt ontrokken aan het fruit blijft het wel maanden goed. Daarnaast wordt het op een lage temperatuur gedroogd en blijven vrijwel alle vitamines en smaak bestaan. De zakjes kosten € 2,95/€ 3,25 voor 50 gram.

SnoepGom is een combinatie van fruit en dadels. Er wordt een klein vleugje groente aan toegevoegd voor de kleur. SnoepGom is verkrijgbaar in de smaken aardbei-framboos en ananas-kokos. De zakjes kosten € 3,25 voor 50 gram.

En weet je wat nou zo leuk is? Je kan GoedSnoep ook trakteren op school. Gemakkelijk online te bestellen én met de naam van de jarige erop. Dit alles kan je gemakkelijk online doen op de website van GoedSnoep 🙂

Ik heb zelf de SnoepSnack Mango mogen proberen en vond het echt heel lekker!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

 • Fleur

  Superleuk tentje en echt een aanrader!
  Fleur onlangs geplaatst…Sinterklaas | De leukste Sinterklaas showsMy Profile

  24 november 2016 at 13:39 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: