Persoonlijk

Hoi, ik ben Charlotte -ONHANDIG- Evans-Meijer!

Dingen die ik dus echt niet kan, maar wel vaak probeer. Omdat ik misschien een tikkeltje eigenwijs ben. Maar dan vaak niet zo goed aflopen omdat ik nogal onhandig ben 😆

Laatst dacht ik een handig trucje te hebben voor het legen van de droger. We hebben een condensdroger waar onderin zo’n bak zit die het water opvangt. Aangezien onze droger op zolder staat waar we geen mogelijkheid hebben om het wat weg te laten lopen, moeten we altijd een verdieping naar beneden om de bak in de badkamer te legen.

Nou had ik het geniale idee om het water gewoon via het dakraam naar buiten weg te laten lopen. Het regent ook wel eens hard, dus dat zou geen kwaad moeten kunnen, toch?!

Je voelt het al aankomen… gelukkig geen lekkage, maar ik heb de dop van de bak laten vallen en die is dus ergens in de dakgoot terecht gekomen. Nu kunnen we de bak niet meer afsluiten en als er dan teveel water inkomt stroomt het over 😮

Dat zijn dus van die typische dingen die mij overkomen. Ik denk dan een heel handig en briljant plan te hebben, maar dat gaat altijd mis.

Wat ik dus ook niet kan is eten en mijn kleding schoon houden. Afgelopen weekend zijn Dafydd en ik uit eten geweest. Super fijn om, na bijna een jaar, weer eens samen weg te zijn! Oppas was aanwezig, nét voordat we gingen had ik me pas omgekleed (wit t-shirt, te riskant!) en daar gingen we. Het ging helemaal goed tot het dessert. Ik had ergens tegenaan gestaan waar chocolade aan had gezeten dus zat er een dikke bruine streep op m’n shirt… gelukkig had ik een vestje aan wat ik dicht kon doen. Toen we thuis kwamen bleek dat er ook nog twee flinke vlekken op m’n broek zaten!

Gelukkig was het in het restaurant redelijk donker, dus zag je het niet. En toen we naar huis gingen was het ook al donker 😉

Typische dingen die echt alleen mij kunnen overkomen, lekker onhandig!

 

Ben jij ook zo onhandig?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

3 Comments

 • Bregje

  Haha zoo herkenbaar! Ik leeg die bak altijd hetzelfde en er komt een dag dat ik de hele bak in dr dakgoot laat vallen
  Onhandig is ook my middle name, dus je bent niet alleen!
  Bregje onlangs geplaatst…Alle ballen uit de lucht in de soepMy Profile

  16 maart 2017 at 06:55 Reply
 • Armande

  haha, echt heel herkenbaar hoor! Ik ben meestal verstrooid en daardoor onhandig. En vlekken vallen mij gewoon aan.
  Armande onlangs geplaatst…Goedkope multifocaal bril online kopen – mijn ervaring met Charlie TempleMy Profile

  21 maart 2017 at 16:37 Reply
 • Als 'kleine' ZZP'er een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? | Lovely Charlotte

  […] kan zelf best onhandig zijn en sta erom bekend dat ik dingen uit m’n handen laat vallen. Als ik naar events ga of een […]

  8 maart 2018 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: