Mama & Kids

Hoera, Ifan is 4 jaar!

Ifan 4 jaar!

Mijn hemel, wat gaat de tijd snel! Ik voel me echt een oud wijf als ik dit zeg, maar het is gewoon zo. Ik denk ook dat veel moeder dit zullen beamen 😉 Ifan is vandaag 4 jaar geworden!

Mijn allerliefste boefie,

Je bent mijn wereld, mijn alles. Op een nogal onstuimige manier kwam jij ter wereld, 4 jaar geleden om 23:48 uur. We hadden lang op je gewacht en ineens was je daar.

Je was de liefste baby van de hele wereld. Je sliep goed, huilde alleen als je honger of een vieze luier had. Die tieten, daar had jij niet zo’n zin in. Wat dat betreft lijk je niet echt op je daddy 😉 Maar met flesjes ging het fantastisch. Soms moesten we je wakker houden tijdens deze momenten en andere keren was je binnen no-time klaar.

En wat kon én kan je heerlijk lachen. Zo fijn, dat je me tot tranen kan roeren als je dit doet. Zo’n lach van jou, en mijn dag is weer goed. Mijn zorgen zijn op dat moment vergeten.

Soms kan ik je wel achter het behang plakken. Maar aan het einde van zo’n dag, als ik je in bed leg, zeg je: “Mama, love you to the moon and back!” en dan smelt ik weer van binnen. Moet ik soms snel weglopen omdat ik anders in tranen van geluk uitbarst.

Lieve Ifan, ik wist niet dat mijn hart zo groot kon worden en zich zó vol met liefde kon vullen tot dat jij op deze wereld kwam.

I love you so much more than to the moon and back ♥

 

You may also like

3 Comments

 • IJlien

  Gefeliciteerd!! Wat een lief stukje <3 heel veel plezier vandaag!
  IJlien onlangs geplaatst…My life in SNAPS #3My Profile

  2 december 2015 at 06:36 Reply
 • Verjaardag Giveaway #2 | Spel Ramses | Lovely Charlotte

  […] was, maar dat voelde nog niet zo. Gelukkig was dit gevoel er in alle hevigheid aanwezig toen ik Ifan voor de eerste keer in m’n armen kreeg […]

  2 december 2017 at 12:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: