Persoonlijk, Winactie

Hieper de piep, hoera!

Hieper de piep, hoera!

Hieper de piep, hoera! Ik ben jarig! Om precies te zijn 28 jaar geleden om een paar minuten over 12 ’s middags, zag ik het levenslicht. Ik ben geboren in Deventer, en na zo ongeveer, het hele land te hebben doorkruist ben ik echt op m’n plek in Haarlem!

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes en ik wil graag mijn feestvreugde met jullie samen delen! Daarom komen er aankomende week maar liefst 4 winacties online!Op maandag tot en met donderdag maak je kans op een leuke prijs, hoera! Daarnaast zal er woensdag natuurlijk gewoon een Lovely Pictures verschijnen.

De winactie staan om 06:30 uur online. De Lovely Pictures zal op woensdag om 12:00 uur online komen.

Abonneer je via email op Lovely Charlotte!

Wil je nou echt niks missen? Als je verder naar beneden scrolt (voor de mobiele gebruikers), zie je dat je je kan abonneren via email op mijn blog. Dit betekent dat je ieder keer als er een artikel online komt een mailtje krijgt waarin je gemakkelijk kan zien waar het artikel overgaat én makkelijk kan door klikken 🙂 Voor de desktop gebruikers staat deze optie in de sidebar!

 

Ik wens jullie allemaal een heel fijne zaterdag toe en ik vind het natuurlijk super leuk als je volgende week meedoet aan de winacties!

 

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

7 Comments

 • Jeanine

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk wordt je héél erg verwend en heb je een geweldige dag. Liefs
  Jeanine onlangs geplaatst…Bad romance | Mannen en hun voetbal insideMy Profile

  19 december 2015 at 12:36 Reply
 • Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd!!!

  19 december 2015 at 20:29 Reply
 • Esmée

  Nog gefeliciteerd!

  22 december 2015 at 08:10 Reply
 • Lovely Pictures | Week #51 - Lovely Charlotte ♥

  […] was jarig! Ik ben dit jaar 28 geworden Ik schreef de aankondiging van de win week. Deze week komen er 4 leuke winactie online omdat ik het zo leuk vind om mijn verjaardagsvreugde […]

  23 december 2015 at 12:01 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: