Blog

Het vernieuwde Lovely Charlotte!

Na een tijdje wilde ik toch wel eens wat anders… de ‘gratis’ thema’s waren toch niet helemaal geschikt meer en ging op zoek naar iets nieuws. En… bij een nieuw thema hoort natuurlijk ook een nieuw logo!
 
Voor Weebly bestaan er niet onwijs veel verschillende website templates, helaas! Na lang speuren heb ik dan toch een mooi en betaalbaar thema gevonden op Etsy.com! Hier heb ik ook de floral bundle gekocht waar de bloem van het nieuwe logo en handtekening vandaan komt.
Het font voor het logo heb ik gevonden op creativemarket.com, wat word je hebberig van deze site! Van fonts, bloemen en social media button tot complete website templates (maar helaas niet voor Weebly ☺) Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Daarnaast heb ik een ‘meest recente berichten’ widget toegevoegd aan mijn sidebar en onderaan elk bericht. Deze staat ook niet standaard in Weebly maar gelukkig is er genoeg te vinden op internet 🙂

Maar goed, nu waar het om draait… Wat vinden jullie van het vernieuwde design en logo van Lovely Charlotte? Ik ben er zelf heel blij mee!

Ik vind het super als je het me laat weten in de comments ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: