Interieur

Hét ideale nachtkastje! | Interieur Inspiratie

Een belangrijk onderdeel van je slaapkamer is het nachtkastje. Maar het kan ook lastig zijn om het juiste item te vinden wat ook echt goed bij de stijl van je slaapkamer past. Ik geef je enkele tips om je op weg te helpen!

Inhoudsopgave

Het ideale nachtkastje

Verschillende maten, uitvoeringen en kleuren, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het wel vinden. Bij de bekende Zweedse meubel gigant staan er een hoop, maar je kan hiervoor ook naar een exclusievere woonwinkel gaan. De keuze is volop, dus lekker rondkijken!

Maak de de ruimte om je nachtkastje persoonlijk

Door de mooie schilderijen en foto’s naast of boven je nachtkastje te hangen word het een echte eyecatcher in de slaapkamer. Je geeft een praktisch meubel een persoonlijke touch.

Als je kiest voor dezelfde kleuren bij de hoofdkussens en sierkussens op het bed, als bij de accessoires, zorg je voor een mooi geheel.

Hét ideale nachtkastje! | Interieur Inspiratie

Afbeelding Shutterstock

Zorg voor een handig nachtkastje

Wat jij handig vindt, is heel persoonlijk. Misschien wil jij graag een dicht nachtkastje zodat je alle dingen (rommeltjes 🙈) kan verbergen of misschien heb je liever een open kastje zodat je al je pronkstukken tentoon kan stellen.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een nachtkastje met een open én dicht stuk. Ideaal om kleine spulletjes in op te bergen en mooie lijstjes of accessoires te laten zien.

Hét ideale nachtkastje! | Interieur Inspiratie

Afbeelding Shutterstock

DIY away!

Heb je een nachtkastje wat ontzettend praktisch is, maar eigenlijk niet helemaal wat je mooi vind? Verf het eens in een leuke kleur of koop een rol plakplastic en bepak de bovenkant hiermee. Met eenvoudige en vrij goedkope oplossingen kan je je nachtkast nét even dat geven wat je mist!

Hét ideale nachtkastje! | Interieur Inspiratie

Afbeelding Shutterstock

Maak geen overhaaste beslissingen

Dit is een fout die ik in het verleden wel heb gemaakt. Te snel iets kopen, meer om het kopen, dan dat je er ook echt tevreden mee bent. Ik heb absoluut geleerd van deze fout en zal hem niet snel nog eens maken.

Denk goed na voordat een nachtkastje of iets anders koopt en koop niet zomaar iets omdat het de laatste is of in de aanbieding. Blijft zonde als je er toch niet tevreden mee bent en vervolgens weer iets nieuws wilt.

Wat is voor jouw een ideaal nachtkastje? Aan welke eisen moet het voldoen?

Veel liefs,
Charlotte 💖

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: