Beauty

Het goede van Argan Olie met aloë vera

Vloeibaar Marokkaans Goud wordt het ook wel genoemd. Ik testte de 100% pure en biologische Argan Olie met aloë vera van Supernaturals.nl.

Argan olie wordt gewonnen uit de vruchten van de arganboom. Argan olie is zeer kostbaar door dat het oogsten van de vruchten met de hand gebeurd.

Arganolie wordt traditioneel gebruikt bij de behandeling van huidziektes en is ontdekt door de cosmetica-industrie. De therapeutische eigenschappen van arganolie worden vooral toegeschreven aan specifieke polyfenolen die de olie bevat en aan de hoge gehaltes aan squaleen en tocoferolen.

Bron: Wikipedia

Argan olie is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Het helpt tegen een droge huid, het kan in je haar gebruikt worden om het een gezonde glans te geven en het haar te voeden.

Argan olie met aloë vera

Doordat ik een droge huidje heb, ben ik gek op olie producten. Ik vind het wel erg belangrijk dat deze goed intrekt. Van Supernaturals.nl kreeg ik een flesje pure Argan olie met aloë vera opgestuurd om te testen. Werkt de Argan olie met aloë vera van Supernaturals.nl goed voor mij?

Supernaturals Argan olie met aloë vera 60 ml, € 17,95

De olie is verrijkt met de geur van aloë vera. De geur van de olie is nagenoeg neutraal. Heel licht is er een vleugje aloë vera te ruiken, maar absoluut niet nadrukkelijk aanwezig.

Argan olie met aloë vera

De olie is aan de dunne kant, maar is hierdoor wel makkelijk uit te smeren. Hij trekt snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. Precies wat ik in een olie zoek!

Doordat het flesje wordt geleverd met een pompje gebruik je nooit teveel olie en is het zuinig in het gebruik. Enig nadeel vind ik dat het pompje wat stroef gaat.

Ik heb last erg van droge benen. In de winter door de kou en in de zomer van het veelvuldig scheren. Na een douchebeurt smeer ik altijd met een bodylotion of olie. Maar als drukke moeder heb je vaak niet veel tijd voor deze dingen dus moeten de producten die je gebruikt snel en effectief zijn.

Ik vind de Argan olie met aloë vera een fijn product. Trekt snel in, laat geen vettig laagje achter en ruikt niet ontzettend sterk.

Voor meer producten met Argan olie, zoals shampoo of zeep, kan je terecht op de website van Supernaturals!

Gebruik jij ook zo graag producten met olie?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

Samenwerking blog

You may also like

6 Comments

 • Mariska

  Dat ‘ie niet vettig is had ik niet verwacht, klinkt daardoor toch wel heel fijn in gebruik!

  4 augustus 2016 at 10:06 Reply
 • Jonna@Burgertrutjes

  Ja ik ben ook fan van argan olie sinds kort! Perfect voor mijn haar, en het maakt inderdaad het haar niet vet. Heb zelf een aloe vera plantje staan, echt een wonderplantje om in huis te hebben
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s curry madras met rijst, kip en groenteMy Profile

  4 augustus 2016 at 18:35 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ik moet eerlijk bekennen dat ik er ook nog niet bekend mee was voordat ik deze testen. Maar ben er heel blij mee 🙂 Waar kan je een aloë vera plantje allemaal voor gebruiken dan (ook niet echt bekend mee 😉 )

   4 augustus 2016 at 18:57 Reply
 • lana

  Ik heb voor het laatst ook een busje argan olie gekocht voor de gezondheid van mijn haar en ik zie toch echt wel een verandering 🙂 ik zou niet zonder meer kunnen!

  4 augustus 2016 at 18:43 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: