Interieur

De grote slaapkamer metamorfose!

Toen wij in ons huidige huis kwam wonen hebben we er niks aan gedaan. Gelukkig was dit ook niet nodig! We wilden op dat moment weer in een ‘gewoon’ huis wonen, en geen chalets op een bungalowpark 😂 Maar nu we er een tijdje wonen merk ik dat ik toch graag wat dingen wil gaan veranderen, zoals de slaapkamer.

De slaapkamer

Voor mij moet een slaapkamer functioneel zijn, een rustige uitstraling hebben maar ook mooi zijn. Voor de metamorfose zat er zwart behang met zilveren rozen op de achterwand. Sorry vorige bewoners, maar ik vond dit dus echt niet mooi. Sowieso ben houd ik van lichte en rustige kleuren en zijn bloemenprints niet echt aan mij besteed.

Ik had een nachtlampje op mijn nachtkastje en we hadden een snoer met happy lights over het hoofdbord van het bed hangen. Zag er prima uit, maar ik wilde toch graag aan beide kanten van het bed eenzelfde lamp.

 

De grote slaapkamer metamorfose!

Dit was nét voordat we begonnen met schilderen

 

Nieuwe lampen van Lampen Direct

Van directlampen.com mocht ik deze toffe Scandinavische wandlampen Lumidem Dion berken uitzoeken. Dit was voor mij een goed begin om van start te gaan met het veranderen van onze slaapkamer.

In het weekend begon ik met het afnemen van de wand, om deze helemaal wit te schilderen. Samen. met mijn lieftallige assistent 😍 We hebben gekozen om over het behang heen te schilderen. We wisten niet zeker hoe de wand achter het behang eruit zou zien en we wilden geen risico’s nemen.

 

De grote slaapkamer metamorfose!

De grote slaapkamer metamorfose!

De grote slaapkamer metamorfose!

 

 

Het resultaat!

Super blij met het resultaat. Hoewel je nog wel de lijnen van de behang banen ziet, vind ik het zoveel beter geworden. Ik stoor me er ook niet aan. Het is nog niet helemaal af, ik wil graag nog iets boven het bed. Ik weet alleen nog niet helemaal wat.

Misschien een mooie plank met leren dragers of een andere soort muurdecoratie.

 

De grote slaapkamer metamorfose!

De grote slaapkamer metamorfose!

De grote slaapkamer metamorfose!

 

Wat vind je ervan?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

5 Comments

 • Roelfien

  Leuk geworden! Wij hebben ook een bruin bed met met zo’n hoofdbord. (Heet dat zo?) En we hebben bruin behang met gouden rozen
  Ik wil ook iets anders. Maar ik ben er nog niet over uit…
  Boven ons bed hangen 3 fotolijstjes van de Ikea. Van die diepe. In het midden onze trouwkaart met 1 roos die over is van mijn boeket. Aan beide kanten hiervan handen de geboortekaartjes van de jongens. Met blauw witte muisjes en de polsbandjes uit het zh. (Misschien breng ik je nog op een idee)

  27 september 2017 at 22:41 Reply
 • Lieke van Veen

  Ziet er mooi uit. Zo lijkt de slaapkamer veel ruimer.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  29 september 2017 at 11:55 Reply
 • Myrthe

  Lekker fris dat wit! Het lijkt zo veel groter 🙂

  1 oktober 2017 at 14:39 Reply
 • Slaapkamer update | Interieur Inspiratie | Lovely Charlotte

  […] je al in de slaapkamer make-over hebt kunnen lezen hebben we al best wat dingen veranderd aan onze slaapkamer. Hij was niet naar […]

  8 september 2018 at 08:19 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: