Speelgoed

Ifan’s favoriet | Gravitrax ® Bouw jouw ultieme kogelbaan!

Ik heb een kind wat enorm gek is op constructiespeelgoed. Hij vind het leuk dingen te bouwen en vind het leuk om te zien hoe dingen werken. Gravitrax ® is dus helemaal in zijn straatje!

Genomineerd voor speelgoed van het jaar!

Dat Gravitrax ® genomineerd is voor het speelgoed van het jaar, is niet zo gek.  Urenlang speelplezier met telkens nieuwe combinaties en ideeën om uit te voeren en te ontdekken.

De starterset bestaan uit meer dan 100 onderdelen waarmee jij jouw ultieme kogelbaan kan bouwen. In de starterset vind je ook een boekje met hierin voorbeelden van verschillende banen. aan te raden is om hiermee te beginnen. Op deze manier leer je hoe de verbindingen werken en hoe je de kogelbaan kan opbouwen.

Creativiteit en ruimtelijk inzicht

Wanneer je een eigen Gravitrax ® baan bouwt wordt de creativiteit en het ruimtelijk inzicht spelenderwijs getraind. Zelf voor papa’s en mama’s kan het een hele uitdaging zijn 😉

Creëer bochten, bruggen en hoogteverschillen en laat kogels naar beneden vallen. Plaats coole trechters en loopings en gebruik het magnetisch kanon waarmee je hoogteverschillen overwint als je ‘m handig inzet. Met het bouwelement ‘start’, dat je nodig hebt voor iedere baan, laat je drie kogels tegelijk starten door met je vinger op de groene knop te drukken. Op deze manier laat je drie kogels op drie verschillende banen in één bouwwerk rollen en kun je er echt een race van maken. Want, welke kogel is als eerste bij het eindpunt? Je kunt de drie kogels natuurlijk ook allemaal op één baan laten uitkomen. Kortom; gebruik je fantasie! 

Gratis Gravitrax app

Met de gratis Gravitrax ® app kan je jouw kogelbaan overal mee naartoe nemen. Door vanuit verschillende camerapunten te kijken kan je zien hoe de kogel de baan beleeft! Hoe tof!

Voor wie is Gravitrax bedoelt?

Gravitrax ® is geschikt voor iedereen van 8 tot 99 jaar. Ifan wordt op 2 december 7 jaar, maar kan hier ook prima mee spelen. Hij heeft zo nu en dan wat hulp nodig, maar hij snapt wel hoe het werkt wat betreft de hoogtes en bochten.

De Gravitrax starterset is verkrijgbaar voor € 49,95 bij o.a. Intertoys.

Uitbreiding en accessoires

De uitbreidingsets en accessoires bestaan uit:
Uitbreidingsets

  • GraviTrax ® Bouwen, € 19,99 
  • GraviTrax ® Tracks, € 19,99

Accessoires

  • Kanon, € 10,99 (Schiet je kogels naar de volgende verdieping en laat ze daardoor nog langer rollen). 
  • Katapult, € 10,99 (Ga tegen de zwaartekracht in en laat je kogel spectaculair door de lucht vliegen! Welke hindernissen en hoogteverschillen kun je met de katapult overwinnen?).
  • Kogelslinger, € 10,99 (Met de slinger wordt de kogel met grote snelheid gelanceerd, zodat deze een nog langere afstand kan afleggen. Lanceer je jouw kogel naar de finish?).
  • Looping, € 10,99 (Met de looping zet je de wereld even op z’n kop! Hoeveel kracht heeft je kogel nodig om door de looping te komen?).

Veel liefs,
Charlotte ❤️

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: