Beauty, Lifestyle

De mooiste gouden sieraden | Isabel Bernard

Ik was al bekend met dit merk en het is echt mijn favoriete sieraden merk als het gaat om gouden minimalistische items.

Minimalistische sieraden

De trend van de minimale sieraden die nu gaande is, vind ik echt heel fijn. Ik vind grote statement sieraden leuk voor af en toe, maar neig over het algemeen toch naar de wat fijnere en elegantere items.

Accessoires maken je outfit af, ze geven precies die finishing touch. Het maakt je outfit meer compleet en zorgt ook voor een bepaalde uitstraling. Ik merk zelf dat ik steeds meer naar de klassieke look neig. De gouden minimalistische sieraden passen hier perfect bij. Zeker ook als je het elke dag draagt.

Omdat ik mijn sieraden iedere dag draag, en het liefste ook niet af doe met douchen of sporten, vind ik het wel belangrijk om kwalitatief goede sieraden te kopen. Ik kies dat ook het liefste voor 14 karaats of hoger.

Hoe ouder ik word, hoe meer ik gouden sieraden ga waarderen. Vroeger wilde ik niks van goud, maar alleen maar zilver. Ik had het er toen wel eens over met mijn moeder en zij had hetzelfde toen ze jonger was. Ook zij startten met zilver en veranderde later naar goed.

Gouden sieraden van Isabel Bernard

Ik was op zoek naar nieuwe gouden sieraden en kwam bij het prachtige merk Isabel Bernard uit!

Ik koos voor de Monceau Jeanne 14 karaat gouden creolen en de Le Marais Lison 14 karaat gouden ketting. Twee prachtige en tijdloze items. Ik ben er zó blij mee!

Gouden sieraden van Isabel Bernard: Monceau Jeanne 14 karaat gouden creolen en de Le Marais Lison 14 karaat gouden ketting.

Het kettinkje draag ik iedere dag. Het is heel fijn en het heeft een klein steentje. Ik heb er zelf nog een hangertje aan gehangen met de naam van mijn zoon Ifan in zijn eigen handschrift. Ik doe het kettinkje eigenlijk niet af. Tot dusver blijft het gewoon ontzettend mooi. Ik verwacht ook niet dat dit anders zal worden.

Le Marais Lison 14 karaat gouden ketting

De gouden oorbellen draag ik regelmatig. Ik heb een flinke collectie, dus wissel ik veel af. Toen ik de creolen ontving had ik veel moeite met ze dichtmaken. De ringetjes zijn vrij klein waardoor het nogal priegelen is als ze in je oor zitten. Ik heb de haakjes iets gebogen waardoor ik ze nu met gemak dicht kan maken. Doe dit wel met beleid, zeker met wat fijnere oorbelletjes.

Monceau Jeanne 14 karaat gouden creolen

Welk items vind jij het mooiste en ben jij gouden sieraden ook pas op latere leeftijd gaan waarderen?

Veel liefs, Charlotte 💕

You may also like

2 Comments

 • Saskia

  Prachtige sieraden <3

  26 juli 2020 at 10:24 Reply
 • Heidi

  • Wat zijn het prachtige sieraad.
  • Het sta je beeldig.
  Heidi onlangs geplaatst…Zeg niet zomaar pompoen.My Profile

  25 oktober 2020 at 19:19 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: