Beauty

Goodiebox oktober unboxing | Girlboss!

Iets wat mij echt inspireert zijn vrouwelijke ondernemers die er helemaal voor gaan. Echte girlbosses dus. Iets wat ik zelf probeer na te leven met zowel mijn baan als leerkracht en mijn eigen bedrijf. Hoe leuk is het dan ook dat de oktober editie van de Goodiebox het thema Girlbos heeft! In dit artikel de unboxing van de Goodiebox.

 

Inhoudsopgave

Luxie Beauty Fan Brush

Girlboss Tammy Huynh weet duidelijk wat vrouwen zoeken in make-up accessoires. cruelty free, hoge kwaliteit en last but not least wil het oog ook wat, dus een goed design. Deze fan brush heeft een winkelwaarde van € 21,00. Het is dé perfecte kwast om highlighter op een zachte en subtiele manier aan te brengen op jouw gezicht.

 

Goodiebox oktober unboxing | Girlboss!

 

Masque Me Up Moisturizing Sheet Mask

Iets waar je als #girlboss wel echt aan toe ben zo nu en dan is een voedend en vochtinbrengend masker. Even bijkomen van al dat harde werken en een momentje voor jezelf pakken.

 

Goodiebox oktober unboxing | Girlboss!

 

Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Eye Cream

Deze fullsize eyecream van Ilse Jacobsen brengt het ultieme luxe gevoel gewoon bij jouw thuis. De oogcrème bevat antioxidanten en macademia olie wat wallen en huidveroudering tegen gaat. Daarnaast bevat de crème geen parfum dus hoef je je geen zorgen te maken over geïrriteerde ogen. De crème trekt ontzettend snel in en is nagenoeg geurloos. De oogcrème heeft een winkelwaarde van € 23,00.

 

Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream

Deze hydraterende crème gebruik je na je dag verzorging en voordat je je make-up aanbrengt. De primer hydrateert de huid onder je make-up zodat deze niet uitdroogt maar houdt het wel mat. Daarnaast zorgt de crème voor minder zichtbare poriën. De girlboss die co-founder is van dit merk, Debra Riley, heeft een achtergrond in gezondheid en design. Dat is duidelijk terug te zien in de prachtig vormgegeven verpakking van dit product.

 

Goodiebox oktober unboxing | Girlboss!

 

Ling dual moisture emulsion

Een heerlijke emulsie die je voor je dag- of nachtverzorging gebruikt. De squaleen olie zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag heerlijk zacht blijft en het hyaluronzuur in deze emulsie zorgt voor diepe hydratatie van de huid. Ling Chan opende in 1984 haar eerste spa in de Verenigde Staten. Zij was niet tevreden met de kwaliteit van huidverzorgingsproducten dus besloot ze om zelf een lijn op te gaan zetten. Als je dan geen echt giroboss bent?!

 

Goodiebox oktober unboxing | Girlboss!

 

Goodiebox

Maandelijks vind je in de Goodiebox 5 tot 7 fullsize en travelsize producten. Dit loopt uiteen in huidverzorging, make-up, haarverzorging en geuren. Elke maand heeft de inhoud een minimale winkelwaarde van € 65,00. Deze maand was de waarde zelfs € 96,50!

Goodiebox is een maandelijks abonnement maar je kan op elk gewenst moment stoppen. Je zit dus nergens aan vast!

Klik hier voor meer informatie en om de Goodiebox Girlboss editie te bestellen 🙂

 

Lots of Love
Charlotte ❤️

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: