Travel

Glamping in Italie!

Op Vakantie in Italië, ik schreef er al vaker over. Italië blijft toch echt wel mijn favoriete vakantie bestemming! Een heerlijk land, met een prachtige omgeving en heerlijk eten!

En waarom zou je niet gaan kamperen? Ik vond het als kind altijd heerlijk om in een tentje te gaan slapen 🙂 Als kind maak je ook stukken makkelijk contact op een camping in plaats van in een hotel. En de autoreis is ook prima te doen! Met wat hulpmiddelen (lees: snoep, chips én tablet!) en een eventuele overnachting redden jullie het vast wel!

En voor zo’n italie vakantie heeft Lux Camp dé ideale campings. Je kan er kiezen voor de luxe van een heerlijke stacaravan, of voor het echte camping gevoel een bungalowtent!

Ik vind het zelf nog steeds heerlijk om in een tent (en slaapzak) te slapen, maar waar ik een ontzettende hekel aan heb is het opzetten van die tent! Wat een gedoe elke keer weer! Als je relatie/huwelijk bestand is tegen het opzetten van een tent, dan kan het alles hebben 😉 Ik zou zelf dus direct voor een, al opgezette, bungalowtent kiezen!

Dus ben je op zoek naar glamping italie, vakantie italie of italie camping?Dan zit je bij Lux Camp aan het goede adres!

Ga jij graag kamperen?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

Liefs, Charlotte ♥

Samenwerking blog

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: