(Kids) Fashion

Give it to me baby, mannen in pak!

Niets beters dan een mannen in pak met goede schoenen! Dafydd gaat iedere dag strak in pak naar z’n werk en iedere ochtend word ik opnieuw weer een beetje meer verliefd op hem als ik hem zo zie ♡

Mannen in pak

Op de een of andere manier doet dit (en met mij een heleboel meer vrouwen) iets met me. Een man, bij voorkeur mijn eigen, in een goed pak vind ik onweerstaanbaar. Ik vind het dan ook helemaal niet erg dat Dafydd een pak draagt naar zijn werk 🙂

Dafydd is een slanke, niet al te lange man. Een goed slim-fit pak staat hem fantastisch. Mijn voorkeur gaat uit naar grijs of blauw.

Give it to me baby, mannen in pak!

Schoenen maken de man, nietwaar?!

Wat ik echt een ontzettende afknapper vind, zijn mannen die gympen onder hun pak dragen. Doe dat lekker onder een spijkerbroek! Die mannen in pak hoeven voor mij niet zo 😉

Als je voor echt chique wilt gaan dan zou ik kiezen voor Giorgio schoenen. Mooie glanzende en net wat apartere schoenen. Want schoenen mogen gezien worden, toch?!

Give it to me baby, mannen in pak!

Give it to me baby, mannen in pak!

De schoenen die je onder je pak draagt kan je ook prima casual onder een spijkerbroek dragen. Met name Rehab schoenen heeft een uitgebreide collectie van schoenen die zowel casual als business kunnen.

Give it to me baby, mannen in pak!

Give it to me baby, mannen in pak!

Mijn man en fashion

Dafydd interesseert het niet zo wat hij aanheeft. Als het lekker zit, vindt ‘ie het al lang prima. Vaak vraagt hij mij welke trui hij aan moet doen. Niet omdat hij het zelf niet kan kiezen, maar meer omdat ik altijd een net even ander idee had dan hij… herkenbaar dames?

Thuis is ‘ie vaak casual en draagt ‘ie bijvoorbeeld Vans kleding of een simpele jeans en trui.

Hij draagt naar zijn werk dus altijd een pak, maar zodra hij thuis komt kleed hij zich meteen om. Meestal draagt hij in z’n vrije tijd een spijkerbroek met een trui. En ook hierin vind ik hem onweerstaanbaar!

Wat draagt jouw man/vriend naar zijn werk?

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

4 Comments

 • Lieke van Veen

  Wat een leuke foto van jullie samen! Mijn vriend zal je dus nooit in een pak zien dat vind hij echt helemaal niks, terwijl ik het juist wel mooi vind. Mijn vriend werkt als magazijn medewerker, dus die heeft vaak gewoon een spijkerbroek, werkschoenen en een t-shirt/trui van zijn werk aan.
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  12 december 2017 at 16:56 Reply
 • Myrthe

  Een pak staat leuk ja!
  Een beetje moeite wordt gewaardeerd ;).

  12 december 2017 at 17:33 Reply
 • Alice Peters

  Onze zoon trouwt in augustus. Zou geweldig zijn als ik deze schoenen voor hem zou winnen ! Zo’n dag is al duur genoeg !

  13 december 2017 at 23:01 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: