Blog, Gastblogs

Gezocht | Lovely Blogs!

Inmiddels ben ik een half jaartje aan het bloggen. Heel veel views en unieke bezoekers heb ik nog niet, maar ik blijf volhouden! Ik vind het vooral ook erg leuk om mijn verhaal ergens kwijt te kunnen. Ik lees ook graag blogs van anderen. Dit gaat dan niet alleen maar over mama zijn, maar ook over lifestyle, recepten, fashion en interieur.

Voor een nieuwe rubriek ben ik op zoek naar andere Lovely Blogs!

Zoals ik al zei lees ik graag andere blogs. Ze inspireren me en ik vind het ook gewoon leuk om ervaringen van andere te lezen. 

Daarom leek het me leuk om wekelijks één blog van iemand anders op mijn blog uit te lichten. Ik had in gedachte om een korte samenvatting van je blog te schrijven met daarbij een klein interview. De rubriek zal Lovely Blogs gaan heten.

Lijkt dit je wat? Stuur me dan even een mailtje op lovelycharlotte@outlook.com. Zet hierin even kort waar je blog over gaat en wat je website is. Ik stuur daarna je alle informatie over dit artikel!

Ik zie jullie mailtjes erg graag tegemoet!

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: