Persoonlijk

Gesprek met een medium | Geloof jij dat er meer is?

Geloof jij dat er meer is? Ik ging in gesprek met een medium en bleef toch iets wat sceptisch. Vertel ze slechts wat je wilt horen of iets wat ze echt ziet of voelt?

 

Oma

Toen ik 17 was, overleed mijn oma. Volgens vele lijk ik veel op haar. Op de dag van haar begrafenis was er constant een witte vlinder om mijn moeder en mij heen. Dit was geen toevalligheid, maar we hebben de vlinder echt de hele dag bij ons gehad. Het was zo frappant. Sindsdien hebben witte vlinders een speciale betekenis voor me.

 

Opa

Mijn opa is een aantal jaar geleden overleden. Na zijn begrafenis gingen we het hele gezin terug naar het huis van mijn ouders. Het was een mooie dag en we stonden buiten. Ineens zagen we twee witte vlinders door de tuin heen vliegen. Ze bleven constant bij elkaar. Zo bijzonder om dit te zien. Oma en opa weer samen. Tenminste zo voelde dit voor ons op dat moment.

 

Vlinder Tatoeage

Drie jaar nadat mijn oma overleed heb ik een tatoeage van een vlinder laten zetten op mijn pols. De vlinder symboliseert het verlies van dierbaren.

De vlinder blijf voor mij een belangrijk symbool. Ik zie ze zo nu en dan voorbij vliegen. Soms heb ik momenten dat ik verdrietig of juist heel gelukkig ben, en dan dan zie ik een vlinder voorbij komen. Net alsof ze er dan een beetje bij zijn. Het geeft een gevoel van vertrouwen.

 

Gesprek met een medium | Geloof jij dat er meer is?

 

Medium

Ik geloof dus wel dat er meer is, maar hoeveel weet ik niet. Ik ben niet de persoon die geloofd in geestverschijningen of kwade krachten. Misschien ben ik daar weer te nuchter voor.

Afgelopen week kreeg ik credits voor een chat met een medium. Lijsbeth is astroloog, heldervoelend en helderziend. Ik blijf sceptisch tegenover dit soort dingen staan. Vertel zo iemand slechts wat je wilt horen of is het echt iets wat ze ziet of voelt?

De dingen die Lijsbeth me vertelde klopte wel. Volgens haar ben ik een harde werker, ik vind carrière belangrijk en wil een taak hebben in de buitenwereld. Die carrière vind ik tot dusver belangrijk, dat ik iets voor mezelf heb, maar dat ik ook een goede moeder en echtgenoot kan zijn. Die combinatie heb ik gevonden in Lovely Charlotte. Het is inderdaad hard werken, maar ik kan iets betekenen voor andere.

Lijsbeth vertelde ook dat het voor mij belangrijk is om in verbinding met mijzelf te blijven. Ik loop mezelf gemakkelijk voorbij. Hier heeft ze zeker een punt. De voorgaande jaren is er veel gebeurd waardoor ik mezelf kwijt raakte. Het afgelopen half jaar heb ik een soort ‘pauze’ genomen. Even op adem komen, alles op een rijtje krijgen, genieten van wat we allemaal wel hebben en de verbintenis met mijzelf terug vinden. Ik merk nu aan mezelf dat ‘ik’ er weer ben, ik zit goed in m’n vel en ben weer helemaal back-on-track ♡

 

Heb wel eens een gesprek met een medium gehad?

 

Handtekening Charlotte

You may also like

1 Comment

 • Gea

  Mensen die die gave hebben mogen je niet zomaar iets vertellen, ook ligt het aan de kwaliteit van je gave
  De een kan meer ontvangen dan de andere helderziende
  Mijn dochter en ikzelf kunnen dit ook,maar vooral als je eerlijk bent en blijft houd je de gave en anders ben je snel je gave kwijt . Elke gave heeft zo zijn nut op deze wereld en die mag nooit misbruikt worden.
  Bij ons is het geïntrigreerd in ins dagelijks leven ,het hoort bij wie ‘wij’ zijn. Loop er niet mee te koop,de meeste mensen vinden je dan maar een ‘wazig’ typ

  1 december 2017 at 12:16 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: